Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC)

Normative or deviant burials?

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoArchaeology and Analogy : proceedings of the eight Baltic archaeological seminar (BASE), Archaeology and analogy, held at the Tvärminne zoological station, Finland, November 30th – December 3rd, 2017
ToimittajatMarko Marila, Mika Lavento, Kristiina Mannermaa, Marja Ahola
Julkaisupäivä2018
TilaHyväksytty/In press - 2018
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa

Julkaisusarja

NimiInterarcheologia
KustantajaUniversity of Tartu
Vuosikerta6

• 615 Historia ja arkeologia

Ahola, M. E., Mannermaa, K. E., & Kashina, E. (Hyväksytty/painossa). Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC): Normative or deviant burials? . teoksessa M. Marila, M. Lavento, K. Mannermaa, & M. Ahola (Toimittajat), Archaeology and Analogy : proceedings of the eight Baltic archaeological seminar (BASE), Archaeology and analogy, held at the Tvärminne zoological station, Finland, November 30th – December 3rd, 2017 (Interarcheologia ; Vuosikerta 6).
Ahola, Marja Elina ; Mannermaa, Kristiina Eliisa ; Kashina, Ekaterina. / Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC) : Normative or deviant burials? . Archaeology and Analogy : proceedings of the eight Baltic archaeological seminar (BASE), Archaeology and analogy, held at the Tvärminne zoological station, Finland, November 30th – December 3rd, 2017. Toimittaja / Marko Marila ; Mika Lavento ; Kristiina Mannermaa ; Marja Ahola. 2018. (Interarcheologia ).
@inproceedings{d98c95d03b46433aa3650cdf6b3e5315,
title = "Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC): Normative or deviant burials?",
keywords = "615 History and Archaeology",
author = "Ahola, {Marja Elina} and Mannermaa, {Kristiina Eliisa} and Ekaterina Kashina",
year = "2018",
language = "English",
series = "Interarcheologia",
publisher = "University of Tartu",
editor = "Marko Marila and Lavento, {Mika } and Kristiina Mannermaa and Marja Ahola",
booktitle = "Archaeology and Analogy",

Ahola, ME, Mannermaa, KE & Kashina, E 2018, Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC): Normative or deviant burials? . julkaisussa M Marila, M Lavento, K Mannermaa & M Ahola (toim), Archaeology and Analogy : proceedings of the eight Baltic archaeological seminar (BASE), Archaeology and analogy, held at the Tvärminne zoological station, Finland, November 30th – December 3rd, 2017. Interarcheologia , Vuosikerta 6.

Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC) : Normative or deviant burials? . / Ahola, Marja Elina; Mannermaa, Kristiina Eliisa; Kashina, Ekaterina.

Archaeology and Analogy : proceedings of the eight Baltic archaeological seminar (BASE), Archaeology and analogy, held at the Tvärminne zoological station, Finland, November 30th – December 3rd, 2017. toim. / Marko Marila; Mika Lavento; Kristiina Mannermaa; Marja Ahola. 2018. (Interarcheologia ; Vuosikerta 6).

TY - GEN

T1 - Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC)

T2 - Normative or deviant burials?

AU - Ahola, Marja Elina

AU - Mannermaa, Kristiina Eliisa

AU - Kashina, Ekaterina

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 615 History and Archaeology

M3 - Conference contribution

T3 - Interarcheologia

BT - Archaeology and Analogy

A2 - Marila, Marko

A2 - Lavento, Mika

A2 - Mannermaa, Kristiina

A2 - Ahola, Marja

Ahola ME, Mannermaa KE, Kashina E. Hunter-gatherer prone burials of the Kubenino site, NW Russia (c. 4900 cal BC): Normative or deviant burials? . julkaisussa Marila M, Lavento M, Mannermaa K, Ahola M, toimittajat, Archaeology and Analogy : proceedings of the eight Baltic archaeological seminar (BASE), Archaeology and analogy, held at the Tvärminne zoological station, Finland, November 30th – December 3rd, 2017. 2018. (Interarcheologia ).