Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja

Päivi Helena Pylkkänen, Torsti Tapani Hyyryläinen, Niina Maria Kuuva, Anniina Miettinen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaMikkeli
KustantajaRuralia-instituutti
ISBN (painettu)978-951-51-3761-6
ISBN (elektroninen)978-951-51-3762-3
TilaJulkaistu - 27 syyskuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiJulkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti

• 415 Muut maataloustieteet

Pylkkänen, P. H., Hyyryläinen, T. T., Kuuva, N. M., & Miettinen, A. (2018). Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti). Mikkeli: Ruralia-instituutti.
Pylkkänen, Päivi Helena ; Hyyryläinen, Torsti Tapani ; Kuuva, Niina Maria ; Miettinen, Anniina. / Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja. Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2018. 30 Sivumäärä (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti).
@book{3a85e7fc73fb4ac2a2a280fd5e2c80be,
title = "Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja",
abstract = "Julkaisussassa esitet{\"a}{\"a}n k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n kokeilussa opitun perusteella muotoutunut j{\"a}rjestelm{\"a}llinen toimintatapa esimerkkin{\"a} siit{\"a}, miten hyvinvointia koskeva tiet{\"a}mys ja paikallinen tieto voidaan nivoa osaksi paikallista elinvoimaa edist{\"a}v{\"a}{\"a} hyvinvointity{\"o}t{\"a}. Julkaisu on Paikkaperustainen hyvinvointitieto ja elinvoimakunnan hyvinvointiratkaisut -hankkeen tuotos.",
keywords = "415 Muut maataloustieteet",
author = "Pylkk{\"a}nen, {P{\"a}ivi Helena} and Hyyryl{\"a}inen, {Torsti Tapani} and Kuuva, {Niina Maria} and Anniina Miettinen",
note = "Saatavissa issuu https://muc.fi/yrityksille-ja-yhteisoille/julkaisuja/",
year = "2018",
month = "9",
day = "27",
language = "suomi",
isbn = "978-951-51-3761-6",
series = "Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti",
publisher = "Ruralia-instituutti",
address = "Suomi",

Pylkkänen, PH, Hyyryläinen, TT, Kuuva, NM & Miettinen, A 2018, Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja. Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti, Ruralia-instituutti, Mikkeli.

Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja. / Pylkkänen, Päivi Helena; Hyyryläinen, Torsti Tapani; Kuuva, Niina Maria; Miettinen, Anniina.

Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2018. 30 s. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

TY - BOOK

T1 - Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja

AU - Pylkkänen, Päivi Helena

AU - Hyyryläinen, Torsti Tapani

AU - Kuuva, Niina Maria

AU - Miettinen, Anniina

N1 - Saatavissa issuu https://muc.fi/yrityksille-ja-yhteisoille/julkaisuja/

PY - 2018/9/27

Y1 - 2018/9/27

N2 - Julkaisussassa esitetään käytännön kokeilussa opitun perusteella muotoutunut järjestelmällinen toimintatapa esimerkkinä siitä, miten hyvinvointia koskeva tietämys ja paikallinen tieto voidaan nivoa osaksi paikallista elinvoimaa edistävää hyvinvointityötä. Julkaisu on Paikkaperustainen hyvinvointitieto ja elinvoimakunnan hyvinvointiratkaisut -hankkeen tuotos.

AB - Julkaisussassa esitetään käytännön kokeilussa opitun perusteella muotoutunut järjestelmällinen toimintatapa esimerkkinä siitä, miten hyvinvointia koskeva tietämys ja paikallinen tieto voidaan nivoa osaksi paikallista elinvoimaa edistävää hyvinvointityötä. Julkaisu on Paikkaperustainen hyvinvointitieto ja elinvoimakunnan hyvinvointiratkaisut -hankkeen tuotos.

KW - 415 Muut maataloustieteet

M3 - Tutkimusraportti

SN - 978-951-51-3761-6

T3 - Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti

BT - Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja

PB - Ruralia-instituutti

CY - Mikkeli

Pylkkänen PH, Hyyryläinen TT, Kuuva NM, Miettinen A. Hyvinvointitiedosta toimintaa ja paikkaperustaisia hyvinvointiratkaisuja. Mikkeli: Ruralia-instituutti, 2018. 30 s. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-institutti).