Tiina Räisä, Henrik Stenius, Marjo Eskola

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoEurope, Nations and Modernity
ToimittajatAtsuko Ichijo
KustantajaPalgrave Macmillan
Julkaisupäivä2011
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 517 Valtio-oppi, hallintotiede
  • 615 Historia ja arkeologia
  • 6121 Kielitieteet

Räisä, T., Stenius, H., & Eskola, M. (2011). Identity Construction and Modernity in Finland: Borders, Ruptures and Significant Others. teoksessa A. Ichijo (Toimittaja), Europe, Nations and Modernity Palgrave Macmillan.
Räisä, Tiina ; Stenius, Henrik ; Eskola, Marjo. / Identity Construction and Modernity in Finland: Borders, Ruptures and Significant Others. Europe, Nations and Modernity. Toimittaja / Atsuko Ichijo. Palgrave Macmillan, 2011.
@inbook{eb1481a8102a4b84a01a5f789fd5bcfe,
title = "Identity Construction and Modernity in Finland: Borders, Ruptures and Significant Others",
keywords = "517 Political science, 615 History and Archaeology, 6121 Languages",
author = "Tiina R{\"a}is{\"a} and Henrik Stenius and Marjo Eskola",
year = "2011",
language = "English",
editor = "Atsuko Ichijo",
booktitle = "Europe, Nations and Modernity",
publisher = "Palgrave Macmillan",
address = "United Kingdom",

Räisä, T, Stenius, H & Eskola, M 2011, Identity Construction and Modernity in Finland: Borders, Ruptures and Significant Others. julkaisussa A Ichijo (Toimittaja), Europe, Nations and Modernity. Palgrave Macmillan.

Identity Construction and Modernity in Finland: Borders, Ruptures and Significant Others. / Räisä, Tiina; Stenius, Henrik; Eskola, Marjo.

Europe, Nations and Modernity. toim. / Atsuko Ichijo. Palgrave Macmillan, 2011.

TY - CHAP

T1 - Identity Construction and Modernity in Finland: Borders, Ruptures and Significant Others

AU - Räisä, Tiina

AU - Stenius, Henrik