Il Mediterraneo e la storia II

naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica

Laura Chioffi (Toimittaja), Mika Kajava (Toimittaja), Simo Örmä (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskieliitalia
JulkaisupaikkaRoma
KustantajaInstitutum Romanum Finlandiae
ISBN (painettu)978-88-7140-831-6
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiActa Instituti Romani Finlandiae
Vuosikerta45
ISSN (painettu)0538-2270
ISSN (elektroninen)2499-1392

• 615 Historia ja arkeologia

Chioffi, L., Kajava, M., & Örmä, S. (Toimittajat) (2017). Il Mediterraneo e la storia II: naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica. (Acta Instituti Romani Finlandiae; Vuosikerta 45). Roma: Institutum Romanum Finlandiae.
Chioffi, Laura (Toimittaja) ; Kajava, Mika (Toimittaja) ; Örmä, Simo (Toimittaja). / Il Mediterraneo e la storia II : naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica. Roma : Institutum Romanum Finlandiae, 2017. 277 Sivumäärä (Acta Instituti Romani Finlandiae).
@book{e7c644cbcdc648ba8db8a93fe715d29a,
title = "Il Mediterraneo e la storia II: naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica",
keywords = "615 Historia och arkeologi",
editor = "Laura Chioffi and Mika Kajava and Simo {\"O}rm{\"a}",
year = "2017",
language = "italia",
isbn = "978-88-7140-831-6",
series = "Acta Instituti Romani Finlandiae",
publisher = "Institutum Romanum Finlandiae",
address = "Finland",

Chioffi, L, Kajava, M & Örmä, S (toim) 2017, Il Mediterraneo e la storia II: naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica. Acta Instituti Romani Finlandiae, Vuosikerta 45, Institutum Romanum Finlandiae, Roma.

Il Mediterraneo e la storia II : naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica. / Chioffi, Laura (Toimittaja); Kajava, Mika (Toimittaja); Örmä, Simo (Toimittaja).

Roma : Institutum Romanum Finlandiae, 2017. 277 s. (Acta Instituti Romani Finlandiae; Vuosikerta 45).

TY - BOOK

T1 - Il Mediterraneo e la storia II

T2 - naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica

A2 - Chioffi, Laura

A2 - Kajava, Mika

A2 - Örmä, Simo

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 615 Historia och arkeologi

M3 - Antologi eller special utgåva

SN - 978-88-7140-831-6

T3 - Acta Instituti Romani Finlandiae

BT - Il Mediterraneo e la storia II

PB - Institutum Romanum Finlandiae

CY - Roma

Chioffi L, (ed.), Kajava M, (ed.), Örmä S, (ed.). Il Mediterraneo e la storia II: naviganti, popoli e culture ad Ischia e in altri luoghi della costa tirrenica. Roma: Institutum Romanum Finlandiae, 2017. 277 s. (Acta Instituti Romani Finlandiae).