Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate

Yan Xu, Rossana Coda, Ulla Holopainen-Mantila, Arja Laitila, Kati Katina, Maija Tenkanen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Research International
Vuosikerta115
Sivut191-199
Sivumäärä9
ISSN0963-9969
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - tammikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{9b02e7749974420e9b42eb114db417ba,
title = "Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate",
keywords = "416 Food Science, Exopolysaccharides, Dextran, Fava bean protein, Lactic acid bacteria, Fermentation, Rheology, Texture, STRAINS, WHEAT, STREPTOCOCCUS-THERMOPHILUS, WEISSELLA-CIBARIA, GLUTEN-FREE, LACTIC-ACID BACTERIA, SENSORY PROPERTIES, YOGURT, LEUCONOSTOC-CITREUM, MICROSTRUCTURE",
author = "Yan Xu and Rossana Coda and Ulla Holopainen-Mantila and Arja Laitila and Kati Katina and Maija Tenkanen",
year = "2019",
month = "1",
doi = "10.1016/j.foodres.2018.08.054",
language = "English",
volume = "115",
pages = "191--199",
journal = "Food Research International",
issn = "0963-9969",
publisher = "Elsevier Scientific Publ. Co",

}

Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate. / Xu, Yan; Coda, Rossana; Holopainen-Mantila, Ulla; Laitila, Arja; Katina, Kati; Tenkanen, Maija.

julkaisussa: Food Research International, Vuosikerta 115, 01.2019, s. 191-199.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate

AU - Xu, Yan

AU - Coda, Rossana

AU - Holopainen-Mantila, Ulla

AU - Laitila, Arja

AU - Katina, Kati

AU - Tenkanen, Maija

PY - 2019/1

Y1 - 2019/1

KW - 416 Food Science

KW - Exopolysaccharides

KW - Dextran

KW - Fava bean protein

KW - Lactic acid bacteria

KW - Fermentation

KW - Rheology

KW - Texture

KW - STRAINS

KW - WHEAT

KW - STREPTOCOCCUS-THERMOPHILUS

KW - WEISSELLA-CIBARIA

KW - GLUTEN-FREE

KW - LACTIC-ACID BACTERIA

KW - SENSORY PROPERTIES

KW - YOGURT

KW - LEUCONOSTOC-CITREUM

KW - MICROSTRUCTURE

U2 - 10.1016/j.foodres.2018.08.054

DO - 10.1016/j.foodres.2018.08.054

M3 - Article

VL - 115

SP - 191

EP - 199

JO - Food Research International

JF - Food Research International

SN - 0963-9969

ER -