Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

M Greis, L Seppa, E. R Venalainen, A Lyytikainen, H Tuorila

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiLebensmittel - Wissenschaft und Technologie
Vuosikerta93
Sivut606-612
Sivumäärä7
ISSN0023-6438
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{88c00866ac1448bba43de2d9c65a2f3e,
title = "Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle",
keywords = "Fortification, Iodized table salt, Iodine retention, Sensory quality, 416 Food Science",
author = "M Greis and L Seppa and Venalainen, {E. R} and A Lyytikainen and H Tuorila",
year = "2018",
doi = "10.1016/j.lwt.2018.04.009",
language = "English",
volume = "93",
pages = "606--612",
journal = "Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie",
issn = "0023-6438",
publisher = "Academic Press",

}

Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle. / Greis, M; Seppa, L; Venalainen, E. R; Lyytikainen, A; Tuorila, H.

julkaisussa: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie, Vuosikerta 93, 2018, s. 606-612.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

AU - Greis, M

AU - Seppa, L

AU - Venalainen, E. R

AU - Lyytikainen, A

AU - Tuorila, H

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - Fortification

KW - Iodized table salt

KW - Iodine retention

KW - Sensory quality

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.lwt.2018.04.009

DO - 10.1016/j.lwt.2018.04.009

M3 - Article

VL - 93

SP - 606

EP - 612

JO - Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie

JF - Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie

SN - 0023-6438

ER -