Uutiskirjoituksissa Suomi on kiertotalouden johtava maa

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuMuu artikkeliYleistajuinen

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
LehtiCloseLoop -blogi
TilaJulkaistu - 6 maaliskuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu

• 518 Media- ja viestintätieteet

@article{a19b09927ae04d3b8114643afaf11b11,
title = "Uutiskirjoituksissa Suomi on kiertotalouden johtava maa",
abstract = "Suomalaisen median kiertotaloutta k{\"a}sitteleviss{\"a} uutisjutuissa Suomi esitell{\"a}{\"a}n kiertotalouden mallimaana ja johtajana. Kiertotalouden esitet{\"a}{\"a}n tarjoavan mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille mm. uuteen liiketoimintaan ja kierr{\"a}tykseen. T{\"a}m{\"a} selvi{\"a}{\"a}, kun tarkastelee suomalaisen median uutisjuttuja ja niiden sanastoa kiertotaloudesta vuosilta 2015-2019.",
keywords = "518 Media- ja viestint{\"a}tieteet, kiertotalous, uutiset, avoin data, media, circular economy",
author = "Anttonen, {Markku Tapio}",
year = "2019",
month = "3",
day = "6",
language = "suomi",
journal = "CloseLoop -blogi",
publisher = "Strategisen tutkimuksen neuvosto (STN)",

Uutiskirjoituksissa Suomi on kiertotalouden johtava maa. / Anttonen, Markku Tapio.

julkaisussa: CloseLoop -blogi, 06.03.2019.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuMuu artikkeliYleistajuinen

TY - JOUR

T1 - Uutiskirjoituksissa Suomi on kiertotalouden johtava maa

AU - Anttonen, Markku Tapio

PY - 2019/3/6

Y1 - 2019/3/6

N2 - Suomalaisen median kiertotaloutta käsittelevissä uutisjutuissa Suomi esitellään kiertotalouden mallimaana ja johtajana. Kiertotalouden esitetään tarjoavan mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille mm. uuteen liiketoimintaan ja kierrätykseen. Tämä selviää, kun tarkastelee suomalaisen median uutisjuttuja ja niiden sanastoa kiertotaloudesta vuosilta 2015-2019.

AB - Suomalaisen median kiertotaloutta käsittelevissä uutisjutuissa Suomi esitellään kiertotalouden mallimaana ja johtajana. Kiertotalouden esitetään tarjoavan mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille mm. uuteen liiketoimintaan ja kierrätykseen. Tämä selviää, kun tarkastelee suomalaisen median uutisjuttuja ja niiden sanastoa kiertotaloudesta vuosilta 2015-2019.

KW - 518 Media- ja viestintätieteet

KW - kiertotalous