Mikko Saikku (Toimittaja), Maarika Toivonen (Toimittaja), Mikko Toivonen (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaUniversity of Helsinki, Renvall Institute
ISBN (painettu)951-45-8896-7
TilaJulkaistu - 1999
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

• 6160 Muut humanistiset tieteet

Saikku, M., Toivonen, M., & Toivonen, M. (Toimittajat) (1999). In Search of a Continent: A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary. Helsinki: University of Helsinki, Renvall Institute.
Saikku, Mikko (Toimittaja) ; Toivonen, Maarika (Toimittaja) ; Toivonen, Mikko (Toimittaja). / In Search of a Continent : A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary. Helsinki : University of Helsinki, Renvall Institute, 1999. 318 Sivumäärä
@book{7af15c32766e42b1a36396b91813212d,
title = "In Search of a Continent: A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary",
keywords = "6160 Other humanities",
editor = "Mikko Saikku and Maarika Toivonen and Mikko Toivonen",
year = "1999",
language = "English",
isbn = "951-45-8896-7",
publisher = "University of Helsinki, Renvall Institute",
address = "Finland",

Saikku, M, Toivonen, M & Toivonen, M (toim) 1999, In Search of a Continent: A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary. University of Helsinki, Renvall Institute, Helsinki.

In Search of a Continent : A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary. / Saikku, Mikko (Toimittaja); Toivonen, Maarika (Toimittaja); Toivonen, Mikko (Toimittaja).

Helsinki : University of Helsinki, Renvall Institute, 1999. 318 s.

TY - BOOK

T1 - In Search of a Continent

T2 - A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary

A2 - Saikku, Mikko

A2 - Toivonen, Maarika

A2 - Toivonen, Mikko

PY - 1999

Y1 - 1999

KW - 6160 Other humanities

M3 - Anthology or special issue

SN - 951-45-8896-7

BT - In Search of a Continent

PB - University of Helsinki, Renvall Institute

CY - Helsinki

Saikku M, (ed.), Toivonen M, (ed.), Toivonen M, (ed.). In Search of a Continent: A North American Studies Odyssey/ festschrift in honor of professor Markku Henriksson's 50th anniversary. Helsinki: University of Helsinki, Renvall Institute, 1999. 318 s.