In situ enrichment of folate by microorganisms in beta-glucan rich oat and barley matrices

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiInternational Journal of Food Microbiology
Vuosikerta176
Sivut38-48
Sivumäärä11
ISSN0168-1605
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2014
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{99680de40bb14cafb794d5e00eeae702,
title = "In situ enrichment of folate by microorganisms in beta-glucan rich oat and barley matrices",
keywords = "Folate, Fermentation, Barley, Oat, Beta-glucan, Viscosity, LACTIC-ACID BACTERIA, HEALTHGRAIN DIVERSITY SCREEN, SACCHAROMYCES-CEREVISIAE, CULTIVATION CONDITIONS, CONCENTRATED-SOLUTION, PROBIOTIC BACTERIA, FIBER COMPONENTS, STARTER CULTURES, YEASTS, PROPIONIBACTERIA, 416 Food Science",
author = "Susanna Kariluoto and Minnamari Edelmann and Laura Nystrom and Tuula Sontag-Strohm and Hannu Salovaara and Reetta Kivela and Mirkka Herranen and Matti Korhola and Vieno Piironen",
year = "2014",
doi = "10.1016/j.ijfoodmicro.2014.01.018",
language = "English",
volume = "176",
pages = "38--48",
journal = "International Journal of Food Microbiology",
issn = "0168-1605",
publisher = "Elsevier Scientific Publ. Co",

}

In situ enrichment of folate by microorganisms in beta-glucan rich oat and barley matrices. / Kariluoto, Susanna; Edelmann, Minnamari; Nystrom, Laura; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu; Kivela, Reetta; Herranen, Mirkka; Korhola, Matti; Piironen, Vieno.

julkaisussa: International Journal of Food Microbiology, Vuosikerta 176, 2014, s. 38-48.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - In situ enrichment of folate by microorganisms in beta-glucan rich oat and barley matrices

AU - Kariluoto, Susanna

AU - Edelmann, Minnamari

AU - Nystrom, Laura

AU - Sontag-Strohm, Tuula

AU - Salovaara, Hannu

AU - Kivela, Reetta

AU - Herranen, Mirkka

AU - Korhola, Matti

AU - Piironen, Vieno

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - Folate

KW - Fermentation

KW - Barley

KW - Oat

KW - Beta-glucan

KW - Viscosity

KW - LACTIC-ACID BACTERIA

KW - HEALTHGRAIN DIVERSITY SCREEN

KW - SACCHAROMYCES-CEREVISIAE

KW - CULTIVATION CONDITIONS

KW - CONCENTRATED-SOLUTION

KW - PROBIOTIC BACTERIA

KW - FIBER COMPONENTS

KW - STARTER CULTURES

KW - YEASTS

KW - PROPIONIBACTERIA

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.01.018

DO - 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.01.018

M3 - Article

VL - 176

SP - 38

EP - 48

JO - International Journal of Food Microbiology

JF - International Journal of Food Microbiology

SN - 0168-1605

ER -