In situ fortification of vitamin B12 in wheat flour and wheat bran by fermentation with Propionibacterium freudenreichii

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Cereal Science
Vuosikerta81
Sivut133-139
Sivumäärä7
ISSN0733-5210
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 4 toukokuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{aa08607c336348f984250eb0d343369d,
title = "In situ fortification of vitamin B12 in wheat flour and wheat bran by fermentation with Propionibacterium freudenreichii",
keywords = "416 Food Science, ACTIVE VITAMIN-B12, BREAD, CELLS, FOOD, GROWTH, In situ fortification, LACTOBACILLUS-REUTERI CRL1098, MICROBIAL-PRODUCTION, Propionibacterium freudenreichii, Vitamin 612, Wheat bran",
author = "Chong Xie and Rossana Coda and Bhawani Chamlagain and Minnamari Edelmann and Paulina Deptula and Pekka Varmanen and Vieno Piironen and Kati Katina",
year = "2018",
month = "5",
day = "4",
doi = "10.1016/j.jcs.2018.05.002",
language = "English",
volume = "81",
pages = "133--139",
journal = "Journal of Cereal Science",
issn = "0733-5210",
publisher = "ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE",

}

TY - JOUR

T1 - In situ fortification of vitamin B12 in wheat flour and wheat bran by fermentation with Propionibacterium freudenreichii

AU - Xie, Chong

AU - Coda, Rossana

AU - Chamlagain, Bhawani

AU - Edelmann, Minnamari

AU - Deptula, Paulina

AU - Varmanen, Pekka

AU - Piironen, Vieno

AU - Katina, Kati

PY - 2018/5/4

Y1 - 2018/5/4

KW - 416 Food Science

KW - ACTIVE VITAMIN-B12

KW - BREAD

KW - CELLS

KW - FOOD

KW - GROWTH

KW - In situ fortification

KW - LACTOBACILLUS-REUTERI CRL1098

KW - MICROBIAL-PRODUCTION

KW - Propionibacterium freudenreichii

KW - Vitamin 612

KW - Wheat bran

U2 - 10.1016/j.jcs.2018.05.002

DO - 10.1016/j.jcs.2018.05.002

M3 - Article

VL - 81

SP - 133

EP - 139

JO - Journal of Cereal Science

JF - Journal of Cereal Science

SN - 0733-5210

ER -