Influence of some processing and storage conditions on the mechanical properties of oat flakes

Fred Gates, Bogdan Dobraczszyk, Hannu Salovaara

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiTransactions of the ASAE
Vuosikerta47
Sivut223-226
Sivumäärä4
ISSN0001-2351
TilaJulkaistu - 2004
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet
  • elintarviketieteet
  • elintarvikeknologia
  • viljateknologia
  • elintarvikefysiikka
  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Gates, Fred ; Dobraczszyk, Bogdan ; Salovaara, Hannu. / Influence of some processing and storage conditions on the mechanical properties of oat flakes. Julkaisussa: Transactions of the ASAE. 2004 ; Vuosikerta 47. Sivut 223-226.
@article{fa3e7d0212d6478186b6722473c3bdc9,
title = "Influence of some processing and storage conditions on the mechanical properties of oat flakes",
keywords = "415 Other agricultural sciences, elintarviketieteet, elintarvikeknologia, viljateknologia, elintarvikefysiikka, oats, oat technology, 416 Food Science",
author = "Fred Gates and Bogdan Dobraczszyk and Hannu Salovaara",
year = "2004",
language = "English",
volume = "47",
pages = "223--226",
journal = "Transactions of the ASAE",
issn = "0001-2351",
publisher = "American Society of Agricultural and Biological Engineers",

}

Influence of some processing and storage conditions on the mechanical properties of oat flakes. / Gates, Fred; Dobraczszyk, Bogdan ; Salovaara, Hannu.

julkaisussa: Transactions of the ASAE, Vuosikerta 47, 2004, s. 223-226.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Influence of some processing and storage conditions on the mechanical properties of oat flakes

AU - Gates, Fred

AU - Dobraczszyk, Bogdan

AU - Salovaara, Hannu

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - 415 Other agricultural sciences

KW - elintarviketieteet

KW - elintarvikeknologia

KW - viljateknologia

KW - elintarvikefysiikka

KW - oats

KW - oat technology

KW - 416 Food Science

M3 - Article

VL - 47

SP - 223

EP - 226

JO - Transactions of the ASAE

JF - Transactions of the ASAE

SN - 0001-2351

ER -