Inspection techniques for poultry slaughterhouse operations: the case of the European Union

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAchieving sustainable production of poultry meat
ToimittajatSteven Ricke
Sivumäärä16
Vuosikerta1: Safety, quality and sustainability
JulkaisupaikkaCambridge
KustantajaBurleigh and Dodds Science Publishing
Julkaisupäivä31 joulukuuta 2016
Sivut141-156
ISBN (painettu)9781786760647
TilaJulkaistu - 31 joulukuuta 2016
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiBurleigh Dodds series in agricultural science
Numero13

Tieteenalat

  • 413 Eläinlääketiede

Siteeraa tätä

Lunden, J. M. (2016). Inspection techniques for poultry slaughterhouse operations: the case of the European Union. teoksessa S. Ricke (Toimittaja), Achieving sustainable production of poultry meat (Vuosikerta 1: Safety, quality and sustainability, Sivut 141-156). (Burleigh Dodds series in agricultural science; Nro 13). Burleigh and Dodds Science Publishing.