Integration through work in a Nordic multicultural context

Christian Kroll, Matti Similä, Perttu Salmenhaara, Helena Blomberg

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoSameness and diversity : The Nordic welfare state model and the integration of immigrants on the labour market
    ToimittajatHelena Blomberg, Annika Forsander, Christian Kroll, Perttu Salmenhaara, Matti Similä
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaResearch Institute. Swedish school of social science University of Helsinki
    Julkaisupäivä2008
    Sivut11-35
    ISBN (painettu)978-952-10-5199-9
    TilaJulkaistu - 2008
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiSSKH Skrifter
    Numero21
    ISSN (painettu)1235-0966

• välfärdsstat
    • Norden
    • arbetsmarknaden
    • hyvinvointivaltio
    • Pohjoismaat
    • työmarkkinat

Kroll, C., Similä, M., Salmenhaara, P., & Blomberg, H. (2008). Integration through work in a Nordic multicultural context. teoksessa H. Blomberg, A. Forsander, C. Kroll, P. Salmenhaara, & M. Similä (Toimittajat), Sameness and diversity: The Nordic welfare state model and the integration of immigrants on the labour market (Sivut 11-35). (SSKH Skrifter; Nro 21). Helsinki: Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki.
    Kroll, Christian ; Similä, Matti ; Salmenhaara, Perttu ; Blomberg, Helena. / Integration through work in a Nordic multicultural context. Sameness and diversity: The Nordic welfare state model and the integration of immigrants on the labour market . Toimittaja / Helena Blomberg ; Annika Forsander ; Christian Kroll ; Perttu Salmenhaara ; Matti Similä. Helsinki : Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki, 2008. Sivut 11-35 (SSKH Skrifter; 21).
    @inbook{f09a50f1e3dd466c812c04b415f59508,
    title = "Integration through work in a Nordic multicultural context",
    keywords = "v{\"a}lf{\"a}rdsstat, Norden, arbetsmarknaden, hyvinvointivaltio, Pohjoismaat, ty{\"o}markkinat, v{\"a}lf{\"a}rdsstat, Norden, arbetsmarknaden, hyvinvointivaltio, Pohjoismaat, ty{\"o}markkinat, v{\"a}lf{\"a}rdsstat, Norden, arbetsmarknaden, hyvinvointivaltio, Pohjoismaat, ty{\"o}markkinat",
    author = "Christian Kroll and Matti Simil{\"a} and Perttu Salmenhaara and Helena Blomberg",
    year = "2008",
    language = "English",
    isbn = "978-952-10-5199-9",
    series = "SSKH Skrifter",
    publisher = "Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki",
    number = "21",
    pages = "11--35",
    editor = "Helena Blomberg and Annika Forsander and Christian Kroll and Salmenhaara, {Perttu } and Simil{\"a}, {Matti }",
    booktitle = "Sameness and diversity",
    address = "Finland",

Kroll, C, Similä, M, Salmenhaara, P & Blomberg, H 2008, Integration through work in a Nordic multicultural context. julkaisussa H Blomberg, A Forsander, C Kroll, P Salmenhaara & M Similä (toim), Sameness and diversity: The Nordic welfare state model and the integration of immigrants on the labour market . SSKH Skrifter, Nro 21, Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki, Helsinki, Sivut 11-35.

Integration through work in a Nordic multicultural context. / Kroll, Christian; Similä, Matti; Salmenhaara, Perttu; Blomberg, Helena.

Sameness and diversity: The Nordic welfare state model and the integration of immigrants on the labour market . toim. / Helena Blomberg; Annika Forsander; Christian Kroll; Perttu Salmenhaara; Matti Similä. Helsinki : Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki, 2008. s. 11-35 (SSKH Skrifter; Nro 21).

TY - CHAP

T1 - Integration through work in a Nordic multicultural context

AU - Kroll, Christian

AU - Similä, Matti

AU - Salmenhaara, Perttu

AU - Blomberg, Helena

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Chapter

SN - 978-952-10-5199-9

T3 - SSKH Skrifter

SP - 11

EP - 35

BT - Sameness and diversity

A2 - Blomberg, Helena

A2 - Forsander, Annika

A2 - Kroll, Christian

A2 - Salmenhaara, Perttu

A2 - Similä, Matti

PB - Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki

CY - Helsinki

Kroll C, Similä M, Salmenhaara P, Blomberg H. Integration through work in a Nordic multicultural context. julkaisussa Blomberg H, Forsander A, Kroll C, Salmenhaara P, Similä M, toimittajat, Sameness and diversity: The Nordic welfare state model and the integration of immigrants on the labour market . Helsinki: Research Institute. Swedish school of social science University of Helsinki. 2008. s. 11-35. (SSKH Skrifter; 21).