International students in China: The need for us all to unlearn

Ning Chen, Fred Dervin

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAcademic experience of international students in Chinese higher education
ToimittajatMei Tian
KustantajaRoutledge
Julkaisupäivä2020
TilaJulkaistu - 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Chen, N., & Dervin, F. (2020). International students in China: The need for us all to unlearn. teoksessa M. Tian (Toimittaja), Academic experience of international students in Chinese higher education Routledge.
Chen, Ning ; Dervin, Fred. / International students in China: The need for us all to unlearn. Academic experience of international students in Chinese higher education. Toimittaja / Mei Tian. Routledge, 2020.
@inbook{9e23944c1d19453e81e13d53c5c09c4e,
title = "International students in China: The need for us all to unlearn",
author = "Ning Chen and Fred Dervin",
year = "2020",
language = "English",
editor = "Mei Tian",
booktitle = "Academic experience of international students in Chinese higher education",
publisher = "Routledge",
address = "International",

Chen, N & Dervin, F 2020, International students in China: The need for us all to unlearn. julkaisussa M Tian (Toimittaja), Academic experience of international students in Chinese higher education. Routledge.

International students in China: The need for us all to unlearn. / Chen, Ning ; Dervin, Fred.

Academic experience of international students in Chinese higher education. toim. / Mei Tian. Routledge, 2020.

TY - CHAP

T1 - International students in China: The need for us all to unlearn

AU - Chen, Ning

AU - Dervin, Fred