Introduction to holistic education and giftedness

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoHolistic education and giftedness : yearbook 2007 of the Department of Practical Theology
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos
    Julkaisupäivä2007
    Sivut8-15
    ISBN (painettu) 978-952-10-3958-4
    TilaJulkaistu - 2007
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiKäytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja
    Vuosikerta111

• 614 Teologia

Tirri, K., & Ubani, M. (2007). Introduction to holistic education and giftedness. teoksessa Holistic education and giftedness: yearbook 2007 of the Department of Practical Theology (Sivut 8-15). (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; Vuosikerta 111). Helsinki: Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos.
    Tirri, Kirsi ; Ubani, Martin. / Introduction to holistic education and giftedness. Holistic education and giftedness: yearbook 2007 of the Department of Practical Theology. Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, 2007. Sivut 8-15 (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja).
    @inbook{f90dcdc82c564d5e920b4fb4dcf3eb9c,
    title = "Introduction to holistic education and giftedness",
    keywords = "614 Theology",
    author = "Kirsi Tirri and Martin Ubani",
    year = "2007",
    language = "English",
    isbn = "978-952-10-3958-4",
    series = "K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llisen teologian laitoksen julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto, K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llisen teologian laitos",
    pages = "8--15",
    booktitle = "Holistic education and giftedness",
    address = "Finland",

Tirri, K & Ubani, M 2007, Introduction to holistic education and giftedness. julkaisussa Holistic education and giftedness: yearbook 2007 of the Department of Practical Theology. Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja, Vuosikerta 111, Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, Helsinki, Sivut 8-15.

Introduction to holistic education and giftedness. / Tirri, Kirsi; Ubani, Martin.

Holistic education and giftedness: yearbook 2007 of the Department of Practical Theology. Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, 2007. s. 8-15 (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; Vuosikerta 111).

TY - CHAP

T1 - Introduction to holistic education and giftedness

AU - Tirri, Kirsi

AU - Ubani, Martin

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - 614 Theology

M3 - Chapter

SN - 978-952-10-3958-4

T3 - Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja

SP - 8

EP - 15

BT - Holistic education and giftedness

PB - Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos

CY - Helsinki

Tirri K, Ubani M. Introduction to holistic education and giftedness. julkaisussa Holistic education and giftedness: yearbook 2007 of the Department of Practical Theology. Helsinki: Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos. 2007. s. 8-15. (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja).