Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitysTutkimus

Alkuperäiskielienglanti
TilaJulkaistu - 27 helmikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu
TapahtumaAgricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation: 165th EAAE seminar - Humboldt-Universität zu Berlin, Berlin, Saksa
Kesto: 4 huhtikuuta 20195 huhtikuuta 2019

Seminaari

SeminaariAgricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation
MaaSaksa
KaupunkiBerlin
Ajanjakso04/04/201905/04/2019
www-osoite

Valtiala, J., Ovaska, S., & Sipiläinen, T. (2019). Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model. Julkaisun esittämispaikka: Agricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation, Berlin, Saksa.
Valtiala, Juho ; Ovaska, Sami ; Sipiläinen, Timo. / Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model. Julkaisun esittämispaikka: Agricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation, Berlin, Saksa.
@conference{11f66c56849142f7b6504716eb65698d,
title = "Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model",
author = "Juho Valtiala and Sami Ovaska and Timo Sipil{\"a}inen",
year = "2019",
month = "2",
day = "27",
language = "English",
note = "Agricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation : 165th EAAE seminar ; Conference date: 04-04-2019 Through 05-04-2019",
url = "https://www.agrar.hu-berlin.de/en/institut-en/departments/daoe/abl-en/eaae165/",

Valtiala, J, Ovaska, S & Sipiläinen, T 2019, 'Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model' Artikkeli esitetty Agricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation, Berlin, Saksa, 04/04/2019 - 05/04/2019, .

Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model. / Valtiala, Juho; Ovaska, Sami; Sipiläinen, Timo.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitysTutkimus

TY - CONF

T1 - Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model

AU - Valtiala, Juho

AU - Ovaska, Sami

AU - Sipiläinen, Timo

PY - 2019/2/27

Y1 - 2019/2/27

M3 - Paper

Valtiala J, Ovaska S, Sipiläinen T. Investigating the Determinants of Finnish Agricultural Land Prices Using Generalised Additive Model. 2019. Julkaisun esittämispaikka: Agricultural Land Markets – Recent Developments, Efficiency and Regulation, Berlin, Saksa.