Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

Alkuperäiskielienglanti
Valvoja/neuvonantaja
  • Heinonen, Marina, Valvoja
JulkaisupaikkaHelsinki
Kustantaja
Painoksen ISBN978-951-51-4120-0
Sähköinen ISBN978-951-51-4121-7
TilaJulkaistu - maaliskuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiG5 Tohtorinväitöskirja (artikkeli)

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Gurbuz, Göker. / Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions. Helsinki : University of Helsinki, 2018. 88 Sivumäärä
@phdthesis{b5ceea7820784cb59242cb1c28dc5188,
title = "Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions",
keywords = "416 Food Science",
author = "G{\"o}ker Gurbuz",
year = "2018",
month = "3",
language = "English",
isbn = "978-951-51-4120-0",
series = "EKT-series",
publisher = "University of Helsinki",
number = "1836",
address = "Finland",

}

Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions. / Gurbuz, Göker.

Helsinki : University of Helsinki, 2018. 88 s.

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirja

TY - THES

T1 - Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions

AU - Gurbuz, Göker

PY - 2018/3

Y1 - 2018/3

KW - 416 Food Science

M3 - Doctoral Thesis

SN - 978-951-51-4120-0

T3 - EKT-series

PB - University of Helsinki

CY - Helsinki

ER -

Gurbuz G. Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions. Helsinki: University of Helsinki, 2018. 88 s. (EKT-series; 1836).