Sami Haapanala, H. Hakola, H. Hellen, M. Vestenius, Janne Levula, Janne Rinne

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut102-107
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Haapanala, S., Hakola, H., Hellen, H., Vestenius, M., Levula, J., & Rinne, J. (2011). Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere? teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 102-107). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Haapanala, Sami ; Hakola, H. ; Hellen, H. ; Vestenius, M. ; Levula, Janne ; Rinne, Janne. / Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere?. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 102-107 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{b9db69bdd1e84a4d961f660e1fd79d13,
title = "Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere?",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Sami Haapanala and H. Hakola and H. Hellen and M. Vestenius and Janne Levula and Janne Rinne",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "102--107",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Haapanala, S, Hakola, H, Hellen, H, Vestenius, M, Levula, J & Rinne, J 2011, Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere? julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 102-107.

Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere? / Haapanala, Sami; Hakola, H.; Hellen, H.; Vestenius, M.; Levula, Janne; Rinne, Janne.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 102-107 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere?

AU - Haapanala, Sami

AU - Hakola, H.

AU - Hellen, H.

AU - Vestenius, M.

AU - Levula, Janne

AU - Rinne, Janne

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 102

EP - 107

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Haapanala S, Hakola H, Hellen H, Vestenius M, Levula J, Rinne J. Is forest management a significant source of monoterpenes into the boreal atmosphere? julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 102-107. (Report series in aerosol science).