Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

Julkaisusarja

NimiResearch report / Department of Teacher Education, University of Helsinki
ISSN (painettu)0359-4203

Niemi, H. (1988). Is teaching also a moral craft for secondary school teachers? cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education. (Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki). Helsinki: University of Helsinki, Department of Teacher Education.
Niemi, Hannele. / Is teaching also a moral craft for secondary school teachers? cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education. Helsinki : University of Helsinki, Department of Teacher Education, 1988. 57 Sivumäärä (Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki).
@book{c53f107529eb4084834b453a87e34f32,
title = "Is teaching also a moral craft for secondary school teachers?: cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education",
author = "Hannele Niemi",
year = "1988",
language = "English",
isbn = "951-45-4701-2",
series = "Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki",
publisher = "University of Helsinki, Department of Teacher Education",
address = "Finland",

Niemi, H 1988, Is teaching also a moral craft for secondary school teachers? cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education. Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki, University of Helsinki, Department of Teacher Education, Helsinki.

Is teaching also a moral craft for secondary school teachers? cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education. / Niemi, Hannele.

Helsinki : University of Helsinki, Department of Teacher Education, 1988. 57 s. (Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

TY - BOOK

T1 - Is teaching also a moral craft for secondary school teachers?

T2 - cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education

AU - Niemi, Hannele

PY - 1988

Y1 - 1988

M3 - Book

SN - 951-45-4701-2

T3 - Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki

BT - Is teaching also a moral craft for secondary school teachers?

PB - University of Helsinki, Department of Teacher Education

CY - Helsinki

Niemi H. Is teaching also a moral craft for secondary school teachers? cognitive and emotional processes of student teachers in professional development during teacher education. Helsinki: University of Helsinki, Department of Teacher Education, 1988. 57 s. (Research report / Department of Teacher Education, University of Helsinki).