Isolation and characterization of folate-producing bacteria from oat bran and rye flakes

Mirkka Herranen, Susanna Kariluoto, Minnamari Edelmann, Vieno Piironen, Katja Ahvenniemi, Vilja Iivonen, Hannu Salovaara, Matti Korhola

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiInternational Journal of Food Microbiology
Vuosikerta142
Numero3
Sivut277-285
Sivumäärä9
ISSN0168-1605
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{4910ef4d7f5f43a58fef2f30b0f1f9da,
title = "Isolation and characterization of folate-producing bacteria from oat bran and rye flakes",
keywords = "Endogenous bacteria, Cereal foods, Oat, Rye, Beta-glucan, Folate, LACTIC-ACID BACTERIA, SP NOV., PANTOEA-ANANAS, BETA-GLUCAN, GENETIC DIVERSITY, WHEAT, BREAD, STRAINS, FLOUR, FOODS, 416 Food Science",
author = "Mirkka Herranen and Susanna Kariluoto and Minnamari Edelmann and Vieno Piironen and Katja Ahvenniemi and Vilja Iivonen and Hannu Salovaara and Matti Korhola",
year = "2010",
doi = "10.1016/j.ijfoodmicro.2010.07.002",
language = "English",
volume = "142",
pages = "277--285",
journal = "International Journal of Food Microbiology",
issn = "0168-1605",
publisher = "Elsevier Scientific Publ. Co",
number = "3",

}

Isolation and characterization of folate-producing bacteria from oat bran and rye flakes. / Herranen, Mirkka; Kariluoto, Susanna; Edelmann, Minnamari; Piironen, Vieno; Ahvenniemi, Katja; Iivonen, Vilja; Salovaara, Hannu; Korhola, Matti.

julkaisussa: International Journal of Food Microbiology, Vuosikerta 142, Nro 3, 2010, s. 277-285.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Isolation and characterization of folate-producing bacteria from oat bran and rye flakes

AU - Herranen, Mirkka

AU - Kariluoto, Susanna

AU - Edelmann, Minnamari

AU - Piironen, Vieno

AU - Ahvenniemi, Katja

AU - Iivonen, Vilja

AU - Salovaara, Hannu

AU - Korhola, Matti

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - Endogenous bacteria

KW - Cereal foods

KW - Oat

KW - Rye

KW - Beta-glucan

KW - Folate

KW - LACTIC-ACID BACTERIA

KW - SP NOV.

KW - PANTOEA-ANANAS

KW - BETA-GLUCAN

KW - GENETIC DIVERSITY

KW - WHEAT

KW - BREAD

KW - STRAINS

KW - FLOUR

KW - FOODS

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.ijfoodmicro.2010.07.002

DO - 10.1016/j.ijfoodmicro.2010.07.002

M3 - Article

VL - 142

SP - 277

EP - 285

JO - International Journal of Food Microbiology

JF - International Journal of Food Microbiology

SN - 0168-1605

IS - 3

ER -