Jidujiao Zhongguohua shijiao xia de Lude xin quanshi 基督教中国化视角下的路德新诠释

Julkaisun otsikon käännös: The New Interpretation of Martin Luther in the Light of Sinicization of Christianity

Zhan Zhu Paulos Huang, Bin 斌 You 游

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Kuvaus

Alkuperäiskielikiina
LehtiInternational journal of sino-Western studies
Vuosikerta16
Sivut1-17
ISSN1799-8204
TilaJulkaistu - 1 kesäkuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

• 614 Teologia
  • Philosophy, History, Culture

@article{de58dc46999d404eb9444950d0ddbf48,
title = "Jidujiao Zhongguohua shijiao xia de Lude xin quanshi 基督教中国化视角下的路德新诠释",
abstract = "This is a dialogue between Paulos Huang and Professor You Bin (Director of the Institute of Religious Research in Minzu University of China, Beijing). A Great National Studies, a Great Theology, and a new interpretation of Martin Luther have been discussed in the light of Sinicization of Christianity.",
keywords = "614 Teologi, Philosophy, History, Culture",
author = "Huang, {Zhan Zhu Paulos} and {You 游}, {Bin 斌}",
year = "2019",
month = "6",
day = "1",
language = "kinesiska",
volume = "16",
pages = "1--17",
journal = "International journal of sino-Western studies",
issn = "1799-8204",
publisher = "Nordic Forum of Sino-Western Studies",

Jidujiao Zhongguohua shijiao xia de Lude xin quanshi 基督教中国化视角下的路德新诠释. / Huang, Zhan Zhu Paulos; You 游, Bin 斌.

julkaisussa: International journal of sino-Western studies, Vuosikerta 16, 01.06.2019, s. 1-17.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Jidujiao Zhongguohua shijiao xia de Lude xin quanshi 基督教中国化视角下的路德新诠释

AU - Huang, Zhan Zhu Paulos

AU - You 游, Bin 斌

PY - 2019/6/1

Y1 - 2019/6/1

N2 - This is a dialogue between Paulos Huang and Professor You Bin (Director of the Institute of Religious Research in Minzu University of China, Beijing). A Great National Studies, a Great Theology, and a new interpretation of Martin Luther have been discussed in the light of Sinicization of Christianity.

AB - This is a dialogue between Paulos Huang and Professor You Bin (Director of the Institute of Religious Research in Minzu University of China, Beijing). A Great National Studies, a Great Theology, and a new interpretation of Martin Luther have been discussed in the light of Sinicization of Christianity.

KW - 614 Teologi

KW - Philosophy, History, Culture