Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Kuvaus

Alkuperäiskielisaksa
OtsikkoHandbuch frühneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenbüttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ)
ToimittajatAino Kärnä, Thomas Stäcker, Anneli Luhtala
Kustantaja(Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ)
Julkaisupäivä2013
TilaJulkaistu - 2013
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Kärnä, A. (2013). Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508. teoksessa A. Kärnä, T. Stäcker, & A. Luhtala (Toimittajat), Handbuch frühneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenbüttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) .
Kärnä, Aino. / Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508. Handbuch frühneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenbüttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) . Toimittaja / Aino Kärnä ; Thomas Stäcker ; Anneli Luhtala. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) , 2013.
@inbook{c46e4bde9f434d02972d49d345e44422,
title = "Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508",
abstract = "Artikkeli k{\"a}sittelee Johannes Brassicanuksen kielioppia Grammaticae institutiones, joka ilmestyi vuonna 1508 sen synty{\"a}, rakennetta, l{\"a}hteit{\"a} ja lukijakuntaa.",
author = "Aino K{\"a}rn{\"a}",
year = "2013",
language = "tyska",
editor = "Aino K{\"a}rn{\"a} and St{\"a}cker, {Thomas } and Anneli Luhtala",
booktitle = "Handbuch fr{\"u}hneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenb{\"u}ttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ)",
publisher = "(Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ)",
address = "Tyskland",

Kärnä, A 2013, Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508. julkaisussa A Kärnä, T Stäcker & A Luhtala (toim), Handbuch frühneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenbüttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) . (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) .

Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508. / Kärnä, Aino.

Handbuch frühneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenbüttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) . toim. / Aino Kärnä; Thomas Stäcker; Anneli Luhtala. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ) , 2013.

TY - CHAP

T1 - Johannes Brassicanus: Grammaticae institutiones. 1508

AU - Kärnä, Aino

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Artikkeli käsittelee Johannes Brassicanuksen kielioppia Grammaticae institutiones, joka ilmestyi vuonna 1508 sen syntyä, rakennetta, lähteitä ja lukijakuntaa.

AB - Artikkeli käsittelee Johannes Brassicanuksen kielioppia Grammaticae institutiones, joka ilmestyi vuonna 1508 sen syntyä, rakennetta, lähteitä ja lukijakuntaa.

M3 - Kapitel

BT - Handbuch frühneuzeitlicher Grammatiken. Wolfenbüttel 2013-. (Editiones Electronicae GuelferbytanaeZZ)

A2 - Kärnä, Aino

A2 - Stäcker, Thomas