Julkaisun otsikon käännös | Introduction : The culture of food |
---|---|
Alkuperäiskieli | suomi |
Otsikko | Ruoan kulttuuri : Antropologisia näkökulmia ruoan tutkimukseen |
Toimittajat | Katja Uusihakala, Matti Eräsaari |
Julkaisupaikka | Helsinki |
Kustantaja | Suomalaisen Kirjallisuuden Seura |
Julkaisupäivä | 2016 |
ISBN (painettu) | 978-952-222-712-6 |
Tila | Julkaistu - 2016 |
OKM-julkaisutyyppi | A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa |
Julkaisusarja
Nimi | Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia |
---|---|
Kustantaja | Suomalaisen Kirjallisuuden Seura |
Numero | 1419 |
ISSN (painettu) | 0355-1768 |
Tieteenalat
- 5143 Sosiaali- ja kulttuuriantropologia