Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta

ISBN (elektroninen)978-952-60-7501-3
TilaJulkaistu - 1 marraskuuta 2017
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiAalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER
KustantajaAalto-yliopisto
Numero11
Vuosikerta2017

Seppälä, A. V. K. (2017). Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta. (11 toim.) (Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER; Vuosikerta 2017, Nro 11). Helsinki: Aalto University.
Seppälä, Antti Veli Kalle. / Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta. 11 toim. Helsinki : Aalto University, 2017. 26 Sivumäärä (Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER; 11).
@book{bb11a9cb9e7e4e44b260414cf1181260,
title = "V{\"a}lke-hankkeen aurinkos{\"a}hk{\"o}j{\"a}rjestelmien yhteishankinta",
abstract = "T{\"a}m{\"a} julkaisu liittyy Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamaan Smart Energy Transition (SET) -hankkeeseen (293405) (www.smartenergytransition.fi). SET-hanke tutkii, miten Suomi voi hy{\"o}ty{\"a} hajautetun ja vaihtelevan uusiutuvan energian ymp{\"a}rille nousevista murroksellisista teknologioista. Kyse on ratkaisuista, joissa energiaa voidaan varastoida tai sen tarvetta ohjata vaihtelevan tuotannon mukaan. N{\"a}ihin ratkaisuihin liittyv{\"a}t olennaisesti uudet digitaaliset ratkaisut, kuten esineiden internet. Samalla murrokseen liittyy my{\"o}s kehitys, jossa rakennusten ja liikenteen energian tarve pienenee, energiaomavaraisuus kasvaa, ja rakennukset ja liikennev{\"a}lineet muodostavat yh{\"a} kiinte{\"a}mm{\"a}n osan energiaj{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}.",
author = "Sepp{\"a}l{\"a}, {Antti Veli Kalle}",
year = "2017",
month = "11",
day = "1",
language = "suomi",
volume = "2017",
series = "Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER",
publisher = "Aalto University",
number = "11",
address = "Suomi",
edition = "11",

Seppälä, AVK 2017, Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta. Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER, Nro 11, Vuosikerta 2017, Vuosikerta 2017, 11 toim, Aalto University, Helsinki.

Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta. / Seppälä, Antti Veli Kalle.

11 toim. Helsinki : Aalto University, 2017. 26 s. (Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER; Vuosikerta 2017, Nro 11).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta

AU - Seppälä, Antti Veli Kalle

PY - 2017/11/1

Y1 - 2017/11/1

N2 - Tämä julkaisu liittyy Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamaan Smart Energy Transition (SET) -hankkeeseen (293405) (www.smartenergytransition.fi). SET-hanke tutkii, miten Suomi voi hyötyä hajautetun ja vaihtelevan uusiutuvan energian ympärille nousevista murroksellisista teknologioista. Kyse on ratkaisuista, joissa energiaa voidaan varastoida tai sen tarvetta ohjata vaihtelevan tuotannon mukaan. Näihin ratkaisuihin liittyvät olennaisesti uudet digitaaliset ratkaisut, kuten esineiden internet. Samalla murrokseen liittyy myös kehitys, jossa rakennusten ja liikenteen energian tarve pienenee, energiaomavaraisuus kasvaa, ja rakennukset ja liikennevälineet muodostavat yhä kiinteämmän osan energiajärjestelmää.

AB - Tämä julkaisu liittyy Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamaan Smart Energy Transition (SET) -hankkeeseen (293405) (www.smartenergytransition.fi). SET-hanke tutkii, miten Suomi voi hyötyä hajautetun ja vaihtelevan uusiutuvan energian ympärille nousevista murroksellisista teknologioista. Kyse on ratkaisuista, joissa energiaa voidaan varastoida tai sen tarvetta ohjata vaihtelevan tuotannon mukaan. Näihin ratkaisuihin liittyvät olennaisesti uudet digitaaliset ratkaisut, kuten esineiden internet. Samalla murrokseen liittyy myös kehitys, jossa rakennusten ja liikenteen energian tarve pienenee, energiaomavaraisuus kasvaa, ja rakennukset ja liikennevälineet muodostavat yhä kiinteämmän osan energiajärjestelmää.

M3 - Tutkimusraportti

VL - 2017

T3 - Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER

BT - Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta

PB - Aalto University

CY - Helsinki

Seppälä AVK. Välke-hankkeen aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta. 11 toim. Helsinki: Aalto University, 2017. 26 s. (Aalto-yliopiston julkaisuja CROSSOVER; 11).