Kaiju Kangas, Henna Lahti, Milla Ojala, Virpi Yliverronen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoKättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä
    ToimittajatSeija Karppinen, Anna Kouhia, Erja Syrjäläinen
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos
    Julkaisupäivä2014
    Sivut73-87
    ISBN (elektroninen)978-952-10-9702-7
    TilaJulkaistu - 2014
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiKotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja
    Numero33

• 6160 Muut humanistiset tieteet

Kangas, K., Lahti, H., Ojala, M., & Yliverronen, V. (2014). Käsityöprosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen välittyneisyys erilaisissa oppimisympäristöissä. teoksessa S. Karppinen, A. Kouhia, & E. Syrjäläinen (Toimittajat), Kättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä (Sivut 73-87). (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; Nro 33). Helsinki: Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos.
    Kangas, Kaiju ; Lahti, Henna ; Ojala, Milla ; Yliverronen, Virpi. / Käsityöprosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen välittyneisyys erilaisissa oppimisympäristöissä. Kättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä. Toimittaja / Seija Karppinen ; Anna Kouhia ; Erja Syrjäläinen. Helsinki : Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2014. Sivut 73-87 (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; 33).
    @inbook{ef44febbe9914b1b972d55467f681ce3,
    title = "K{\"a}sity{\"o}prosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen v{\"a}littyneisyys erilaisissa oppimisymp{\"a}rist{\"o}iss{\"a}",
    keywords = "6160 Muut humanistiset tieteet",
    author = "Kaiju Kangas and Henna Lahti and Milla Ojala and Virpi Yliverronen",
    year = "2014",
    language = "suomi",
    series = "Kotitalous- ja k{\"a}sity{\"o}tieteiden julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos",
    number = "33",
    pages = "73--87",
    editor = "Seija Karppinen and Anna Kouhia and Erja Syrj{\"a}l{\"a}inen",
    booktitle = "K{\"a}tt{\"a} pidemp{\"a}{\"a}: Otteita k{\"a}sity{\"o}n tutkimuksesta ja k{\"a}sitteellist{\"a}misest{\"a}",
    address = "Suomi",

Kangas, K, Lahti, H, Ojala, M & Yliverronen, V 2014, Käsityöprosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen välittyneisyys erilaisissa oppimisympäristöissä. julkaisussa S Karppinen, A Kouhia & E Syrjäläinen (toim), Kättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä. Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja, Nro 33, Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, Helsinki, Sivut 73-87.

Käsityöprosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen välittyneisyys erilaisissa oppimisympäristöissä. / Kangas, Kaiju; Lahti, Henna; Ojala, Milla; Yliverronen, Virpi.

Kättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä. toim. / Seija Karppinen; Anna Kouhia; Erja Syrjäläinen. Helsinki : Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2014. s. 73-87 (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; Nro 33).

TY - CHAP

T1 - Käsityöprosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen välittyneisyys erilaisissa oppimisympäristöissä

AU - Kangas, Kaiju

AU - Lahti, Henna

AU - Ojala, Milla

AU - Yliverronen, Virpi

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - 6160 Muut humanistiset tieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja

SP - 73

EP - 87

BT - Kättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä

A2 - Karppinen, Seija

A2 - Kouhia, Anna

A2 - Syrjäläinen, Erja

PB - Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos

CY - Helsinki

Kangas K, Lahti H, Ojala M, Yliverronen V. Käsityöprosessien materiaalinen, sosiaalinen ja kehollinen välittyneisyys erilaisissa oppimisympäristöissä. julkaisussa Karppinen S, Kouhia A, Syrjäläinen E, toimittajat, Kättä pidempää: Otteita käsityön tutkimuksesta ja käsitteellistämisestä. Helsinki: Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos. 2014. s. 73-87. (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; 33).