Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

KustantajaRuralia-instituutti
ISBN (elektroninen)978-951-51-0426-7
TilaJulkaistu - 14 lokakuuta 2015
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiRaportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
KustantajaHelsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Numero156
ISSN (elektroninen)1796-0630

• 519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede
  • Leader
  • Arviointi

Pylkkänen, P., Jumppanen, A., & Tuisku, S. (2015). Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen: Selvitys kansainvälisistä Leader-hankkeista 2007-2013. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; Nro 156). Mikkeli: Ruralia-instituutti.
Pylkkänen, Päivi ; Jumppanen, Aapo ; Tuisku, Sofia . / Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen : Selvitys kansainvälisistä Leader-hankkeista 2007-2013. Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2015. 78 Sivumäärä (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; 156).
@book{bac030558d28431fbd1502d668d814cb,
title = "Kansainv{\"a}lisyys ja paikalliskehitt{\"a}minen: Selvitys kansainv{\"a}lisist{\"a} Leader-hankkeista 2007-2013",
abstract = "Maa- ja mets{\"a}talousministeri{\"o}n tilaamassa selvityksess{\"a} tarkasteltiin kansainv{\"a}list{\"a} yhteisty{\"o}t{\"a} (Transnationa Cooperation, TNC) ja TNC -hankkeita, joita toteutettiin osana Manner-Suomen maaseudun kehitt{\"a}misohjelman Leader-toimintatapaa ohjelmakaudella 2007–2013. Kansainv{\"a}lisyys on yksi EU:n maaseutupolitiikan mukaisen Leader-toimintatavan kantavista periaatteista. Sen tavoitteena on saada uutta tietoa ja kehitt{\"a}misideoita sek{\"a} oppia vastavuoroisesti toisten toimijoiden ja j{\"a}senvaltioiden kokemuksista. Selvityksess{\"a} tarkasteltiin kansainv{\"a}lisen yhteisty{\"o}n toimeenpanoa, tuloksia, vaikuttavuutta, hyvi{\"a} k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}j{\"a} sek{\"a} kehitt{\"a}mistarpeita liittyen erityisesti kansainv{\"a}lisen yhteisty{\"o}n tukemiseen ja neuvontaan.",
keywords = "519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede, Leader, Arviointi",
author = "P{\"a}ivi Pylkk{\"a}nen and Aapo Jumppanen and Sofia Tuisku",
year = "2015",
month = "10",
day = "14",
language = "suomi",
series = "Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti",
publisher = "Ruralia-instituutti",
number = "156",
address = "Suomi",

Pylkkänen, P, Jumppanen, A & Tuisku, S 2015, Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen: Selvitys kansainvälisistä Leader-hankkeista 2007-2013. Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Nro 156, Ruralia-instituutti, Mikkeli.

Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen : Selvitys kansainvälisistä Leader-hankkeista 2007-2013. / Pylkkänen, Päivi ; Jumppanen, Aapo ; Tuisku, Sofia .

Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2015. 78 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; Nro 156).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen

T2 - Selvitys kansainvälisistä Leader-hankkeista 2007-2013

AU - Pylkkänen, Päivi

AU - Jumppanen, Aapo

AU - Tuisku, Sofia

PY - 2015/10/14

Y1 - 2015/10/14

N2 - Maa- ja metsätalousministeriön tilaamassa selvityksessä tarkasteltiin kansainvälistä yhteistyötä (Transnationa Cooperation, TNC) ja TNC -hankkeita, joita toteutettiin osana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman Leader-toimintatapaa ohjelmakaudella 2007–2013. Kansainvälisyys on yksi EU:n maaseutupolitiikan mukaisen Leader-toimintatavan kantavista periaatteista. Sen tavoitteena on saada uutta tietoa ja kehittämisideoita sekä oppia vastavuoroisesti toisten toimijoiden ja jäsenvaltioiden kokemuksista. Selvityksessä tarkasteltiin kansainvälisen yhteistyön toimeenpanoa, tuloksia, vaikuttavuutta, hyviä käytäntöjä sekä kehittämistarpeita liittyen erityisesti kansainvälisen yhteistyön tukemiseen ja neuvontaan.

AB - Maa- ja metsätalousministeriön tilaamassa selvityksessä tarkasteltiin kansainvälistä yhteistyötä (Transnationa Cooperation, TNC) ja TNC -hankkeita, joita toteutettiin osana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman Leader-toimintatapaa ohjelmakaudella 2007–2013. Kansainvälisyys on yksi EU:n maaseutupolitiikan mukaisen Leader-toimintatavan kantavista periaatteista. Sen tavoitteena on saada uutta tietoa ja kehittämisideoita sekä oppia vastavuoroisesti toisten toimijoiden ja jäsenvaltioiden kokemuksista. Selvityksessä tarkasteltiin kansainvälisen yhteistyön toimeenpanoa, tuloksia, vaikuttavuutta, hyviä käytäntöjä sekä kehittämistarpeita liittyen erityisesti kansainvälisen yhteistyön tukemiseen ja neuvontaan.

KW - 519 Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede

KW - Leader

KW - Arviointi

M3 - Tutkimusraportti

T3 - Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

BT - Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen

PB - Ruralia-instituutti

CY - Mikkeli

Pylkkänen P, Jumppanen A, Tuisku S. Kansainvälisyys ja paikalliskehittäminen: Selvitys kansainvälisistä Leader-hankkeista 2007-2013. Mikkeli: Ruralia-instituutti, 2015. 78 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; 156).