Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset

KustantajaRuralia-instituutti
ISBN (elektroninen)978-951-51-0454-0
TilaJulkaistu - lokakuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiHelsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja
KustantajaRuralia-instituutti
Numero173
ISSN (elektroninen)1796-0630

• 511 Kansantaloustiede

Kinnunen, J., Hakala, O. H., Kujala, S. M., & Törmä, H. K. (2017). Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja; Nro 173). Seinäjoki: Ruralia-instituutti.
Kinnunen, Jouko ; Hakala, Outi Helena ; Kujala, Susanna Maria ; Törmä, Hannu Kalevi. / Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset. Seinäjoki : Ruralia-instituutti, 2017. 42 Sivumäärä (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja; 173).
@book{c98638dc459a4313bf21534bf275c315,
title = "Kattern{\"o}-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset",
keywords = "511 Kansantaloustiede",
author = "Jouko Kinnunen and Hakala, {Outi Helena} and Kujala, {Susanna Maria} and T{\"o}rm{\"a}, {Hannu Kalevi}",
year = "2017",
month = "10",
language = "suomi",
series = "Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja",
publisher = "Ruralia-instituutti",
number = "173",
address = "Suomi",

Kinnunen, J, Hakala, OH, Kujala, SM & Törmä, HK 2017, Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset. Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja, Nro 173, Ruralia-instituutti, Seinäjoki.

Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset. / Kinnunen, Jouko; Hakala, Outi Helena; Kujala, Susanna Maria; Törmä, Hannu Kalevi.

Seinäjoki : Ruralia-instituutti, 2017. 42 s. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja; Nro 173).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset

AU - Kinnunen, Jouko

AU - Hakala, Outi Helena

AU - Kujala, Susanna Maria

AU - Törmä, Hannu Kalevi

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

KW - 511 Kansantaloustiede

M3 - Tutkimusraportti

T3 - Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja

BT - Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset

PB - Ruralia-instituutti

CY - Seinäjoki

Kinnunen J, Hakala OH, Kujala SM, Törmä HK. Katternö-konsernin toimintojen aluetaloudelliset vaikutukset. Seinäjoki: Ruralia-instituutti, 2017. 42 s. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja; 173).