Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti

Henna Haravuori, Laura Suomalainen, Tuija Turunen, Janne Helin, Noora Berg, Kalle Murtonen, Kristi Kajak, Olli Kiviruusu, Mauri Marttunen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaTerveyden ja hyvinvoinnin laitos
    ISBN (painettu)978-952-245-199-6
    ISBN (elektroninen)978-952-245-200-9
    TilaJulkaistu - 2009
    OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiRaportti
    KustantajaTerveyden ja hyvinvoinnin laitos
    Numero44/2009
    ISSN (painettu)1798-0070
    ISSN (elektroninen)1798-0089

• 3124 Neurologia ja psykiatria

Haravuori, H., Suomalainen, L., Turunen, T., Helin, J., Berg, N., Murtonen, K., ... Marttunen, M. (2009). Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito: Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti. (Raportti; Nro 44/2009). Helsinki: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.
    Haravuori, Henna ; Suomalainen, Laura ; Turunen, Tuija ; Helin, Janne ; Berg, Noora ; Murtonen, Kalle ; Kajak, Kristi ; Kiviruusu, Olli ; Marttunen, Mauri. / Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito : Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti. Helsinki : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2009. 25 Sivumäärä (Raportti; 44/2009).
    @book{6af98f1031e04055aab828db668849eb,
    title = "Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito: Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen v{\"a}liraportti",
    keywords = "3124 Neurologia ja psykiatria",
    author = "Henna Haravuori and Laura Suomalainen and Tuija Turunen and Janne Helin and Noora Berg and Kalle Murtonen and Kristi Kajak and Olli Kiviruusu and Mauri Marttunen",
    year = "2009",
    language = "suomi",
    isbn = "978-952-245-199-6",
    series = "Raportti",
    publisher = "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos",
    number = "44/2009",
    address = "Suomi",

Haravuori, H, Suomalainen, L, Turunen, T, Helin, J, Berg, N, Murtonen, K, Kajak, K, Kiviruusu, O & Marttunen, M 2009, Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito: Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti. Raportti, Nro 44/2009, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki.

Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito : Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti. / Haravuori, Henna; Suomalainen, Laura; Turunen, Tuija; Helin, Janne; Berg, Noora; Murtonen, Kalle; Kajak, Kristi; Kiviruusu, Olli; Marttunen, Mauri.

Helsinki : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2009. 25 s. (Raportti; Nro 44/2009).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito

T2 - Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti

AU - Haravuori, Henna

AU - Suomalainen, Laura

AU - Turunen, Tuija

AU - Helin, Janne

AU - Berg, Noora

AU - Murtonen, Kalle

AU - Kajak, Kristi

AU - Kiviruusu, Olli

AU - Marttunen, Mauri

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - 3124 Neurologia ja psykiatria

M3 - Tutkimusraportti

SN - 978-952-245-199-6

T3 - Raportti

BT - Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito

PB - Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

CY - Helsinki

Haravuori H, Suomalainen L, Turunen T, Helin J, Berg N, Murtonen K et al. Kauhajoen ampumissurmille altistuneiden opiskelijoiden selviytyminen, tuki ja hoito: Kahden vuoden prospektiivisen seurantatutkimuksen väliraportti. Helsinki: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2009. 25 s. (Raportti; 44/2009).