Koraanin suojeleva voima

Islamin pyhän tekstin käyttötavat

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliYleistajuinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoKatse pyhään : Näkökulmia uskonnon aineellisuuteen
ToimittajatAlexandra Bergholm, Riku Hämäläinen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaPartuuna
Julkaisupäivä2018
ISBN (painettu)978-952-68533-8-3
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiE1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

• 614 Teologia

Sakaranaho, T. H. (2018). Koraanin suojeleva voima: Islamin pyhän tekstin käyttötavat. teoksessa A. Bergholm, & R. Hämäläinen (Toimittajat), Katse pyhään: Näkökulmia uskonnon aineellisuuteen Helsinki: Partuuna .
Sakaranaho, Tuula Helena. / Koraanin suojeleva voima : Islamin pyhän tekstin käyttötavat. Katse pyhään: Näkökulmia uskonnon aineellisuuteen. Toimittaja / Alexandra Bergholm ; Riku Hämäläinen . Helsinki : Partuuna , 2018.
@inbook{78a017e9ed854010aa3ea38d176ced4e,
title = "Koraanin suojeleva voima: Islamin pyh{\"a}n tekstin k{\"a}ytt{\"o}tavat",
keywords = "614 Teologia",
author = "Sakaranaho, {Tuula Helena}",
year = "2018",
language = "suomi",
isbn = "978-952-68533-8-3",
editor = "Alexandra Bergholm and {H{\"a}m{\"a}l{\"a}inen }, Riku",
booktitle = "Katse pyh{\"a}{\"a}n",
publisher = "Partuuna",
address = "Suomi",

Sakaranaho, TH 2018, Koraanin suojeleva voima: Islamin pyhän tekstin käyttötavat. julkaisussa A Bergholm & R Hämäläinen (toim), Katse pyhään: Näkökulmia uskonnon aineellisuuteen. Partuuna , Helsinki.

Koraanin suojeleva voima : Islamin pyhän tekstin käyttötavat. / Sakaranaho, Tuula Helena.

Katse pyhään: Näkökulmia uskonnon aineellisuuteen. toim. / Alexandra Bergholm; Riku Hämäläinen . Helsinki : Partuuna , 2018.

TY - CHAP

T1 - Koraanin suojeleva voima

T2 - Islamin pyhän tekstin käyttötavat

AU - Sakaranaho, Tuula Helena