Kotitalouksien ympäristökysymyksiä: lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu

Marko Lindroos (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Taloustieteen laitos
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiSelvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos
Numeronro 40

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Lindroos, M. (Toimittaja) (2006). Kotitalouksien ympäristökysymyksiä: lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro nro 40). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos.
Lindroos, Marko (Toimittaja). / Kotitalouksien ympäristökysymyksiä : lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu. Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; nro 40).
@book{a5ecc38581614f439b36b291d9ba8aae,
title = "Kotitalouksien ymp{\"a}rist{\"o}kysymyksi{\"a}: l{\"a}hiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu",
keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
editor = "Marko Lindroos",
year = "2006",
language = "suomi",
series = "Selvityksi{\"a} / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos",
publisher = "Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos",
number = "nro 40",
address = "Suomi",

Lindroos, M (Toimittaja) 2006, Kotitalouksien ympäristökysymyksiä: lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu. Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, Nro nro 40, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Helsinki.

Kotitalouksien ympäristökysymyksiä : lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu. / Lindroos, Marko (Toimittaja).

Helsinki : Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; Nro nro 40).

TY - BOOK

T1 - Kotitalouksien ympäristökysymyksiä

T2 - lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu

A2 - Lindroos, Marko

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

T3 - Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos

BT - Kotitalouksien ympäristökysymyksiä

PB - Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos

CY - Helsinki

Lindroos M, (ed.). Kotitalouksien ympäristökysymyksiä: lähiruoka, valmisruoka ja luontomatkailu. Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, 2006. (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos; nro 40).