Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa

Jukka Kujala, Minna Autio

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoKuluttava nuoruus
    ToimittajatMinna Autio ja Petri Paju (toim.)
    Julkaisupaikka[Helsinki]
    KustantajaOpetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes
    Julkaisupäivä2005
    Sivut102-111
    ISBN (painettu) 952-5464-23-7
    TilaJulkaistu - 2005
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiNuorten elinolot -vuosikirja
    Vuosikerta2005

• 411 Maatalous ja metsätieteet
    • nuoret
    • kuluttajakasvatus
    • elinolot

Kujala, J., & Autio, M. (2005). Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa. teoksessa M. A. J. P. P. . . (Toimittaja), Kuluttava nuoruus (Sivut 102-111). (Nuorten elinolot -vuosikirja; Vuosikerta 2005). [Helsinki]: Opetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes.
    Kujala, Jukka ; Autio, Minna. / Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa. Kuluttava nuoruus. Toimittaja / Minna Autio ja Petri Paju (toim.). [Helsinki] : Opetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes, 2005. Sivut 102-111 (Nuorten elinolot -vuosikirja).
    @inbook{2562a4cee4ed44448490903a8bd11917,
    title = "Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa",
    keywords = "411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet, nuoret, kuluttajakasvatus, elinolot, nuoret, kuluttajakasvatus, elinolot, nuoret, kuluttajakasvatus, elinolot",
    author = "Jukka Kujala and Minna Autio",
    year = "2005",
    language = "suomi",
    isbn = "952-5464-23-7",
    series = "Nuorten elinolot -vuosikirja",
    publisher = "Opetusministeri{\"o} ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes",
    pages = "102--111",
    editor = "{Minna Autio ja Petri Paju (toim.)}",
    booktitle = "Kuluttava nuoruus",
    address = "Suomi",

Kujala, J & Autio, M 2005, Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa. julkaisussa MAJPP (Toimittaja), Kuluttava nuoruus. Nuorten elinolot -vuosikirja, Vuosikerta 2005, Opetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes, [Helsinki], Sivut 102-111.

Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa. / Kujala, Jukka; Autio, Minna.

Kuluttava nuoruus. toim. / Minna Autio ja Petri Paju (toim.). [Helsinki] : Opetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes, 2005. s. 102-111 (Nuorten elinolot -vuosikirja; Vuosikerta 2005).

TY - CHAP

T1 - Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa

AU - Kujala, Jukka

AU - Autio, Minna

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 952-5464-23-7

T3 - Nuorten elinolot -vuosikirja

SP - 102

EP - 111

BT - Kuluttava nuoruus

A2 - null, Minna Autio ja Petri Paju (toim.)

PB - Opetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes

CY - [Helsinki]

Kujala J, Autio M. Koulukotinuorten kuluttajuus - marginaalia ja valtavirtaa. julkaisussa MAJPP, toimittaja, Kuluttava nuoruus. [Helsinki]: Opetusministeriö ; Nuorisotutkimusverkosto ; Nuorisoasiain neuvottelukunta ; Stakes. 2005. s. 102-111. (Nuorten elinolot -vuosikirja).