Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaEspoo
KustantajaAgricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit
Vuosikerta2017
ISBN (painettu)978-952-69147-4-2
ISBN (elektroninen)978-952-69147-5-9
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiD5 Kustannettu ammatillinen kirja, oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja

• 614 Teologia
  • Uusi testamentti
  • kreikankieli (koine)
  • 6121 Kielitieteet
  • kreikankieli (koine)

Sivonen, M. S., & Tassia, M. (2017). Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1. Espoo: Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit.
Sivonen, Mikko Santeri ; Tassia, Mikko. / Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1. Espoo : Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit, 2017. 148 Sivumäärä
@book{298d4de50ff648d58298667ce21c7c93,
title = "Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1",
abstract = "Kreikanlukijan Uusi testamentti on tarkoitettu apuv{\"a}lineeksi kreikankielisen Uuden testamentin opiskelijalle, joka haluaa p{\"a}{\"a}st{\"a} kreikan kieliopin ja perussanaston hallinnasta eteenp{\"a}in tekstin sujuvaan lukutaitoon. Kirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} Uuden testamentin kreikankielisen tekstin, kirjan lopussa useammin kuin 30 kertaa Uudessa testamentissa esiintyvien sanojen kreikkalais-suomalaisen sanaston sek{\"a} tekstin yhteydess{\"a} esiintyv{\"a}t alaviitteet t{\"a}t{\"a} harvemmin esiintyviin sanoihin.",
keywords = "614 Teologia, Uusi testamentti, kreikankieli (koine), 6121 Kielitieteet, kreikankieli (koine)",
author = "Sivonen, {Mikko Santeri} and Mikko Tassia",
year = "2017",
language = "suomi",
isbn = "978-952-69147-4-2",
volume = "2017",
publisher = "Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunk{\"a}{\"a}nn{\"o}skonsultit",
address = "Suomi",

Sivonen, MS & Tassia, M 2017, Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1. Vuosikerta 2017, Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit, Espoo.

Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1. / Sivonen, Mikko Santeri; Tassia, Mikko.

Espoo : Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit, 2017. 148 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1

AU - Sivonen, Mikko Santeri

AU - Tassia, Mikko

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Kreikanlukijan Uusi testamentti on tarkoitettu apuvälineeksi kreikankielisen Uuden testamentin opiskelijalle, joka haluaa päästä kreikan kieliopin ja perussanaston hallinnasta eteenpäin tekstin sujuvaan lukutaitoon. Kirja sisältää Uuden testamentin kreikankielisen tekstin, kirjan lopussa useammin kuin 30 kertaa Uudessa testamentissa esiintyvien sanojen kreikkalais-suomalaisen sanaston sekä tekstin yhteydessä esiintyvät alaviitteet tätä harvemmin esiintyviin sanoihin.

AB - Kreikanlukijan Uusi testamentti on tarkoitettu apuvälineeksi kreikankielisen Uuden testamentin opiskelijalle, joka haluaa päästä kreikan kieliopin ja perussanaston hallinnasta eteenpäin tekstin sujuvaan lukutaitoon. Kirja sisältää Uuden testamentin kreikankielisen tekstin, kirjan lopussa useammin kuin 30 kertaa Uudessa testamentissa esiintyvien sanojen kreikkalais-suomalaisen sanaston sekä tekstin yhteydessä esiintyvät alaviitteet tätä harvemmin esiintyviin sanoihin.

KW - 614 Teologia

KW - Uusi testamentti

KW - kreikankieli (koine)

KW - 6121 Kielitieteet

KW - kreikankieli (koine)

M3 - Kirja

SN - 978-952-69147-4-2

VL - 2017

BT - Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1

PB - Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit

CY - Espoo

Sivonen MS, Tassia M. Kreikanlukijan Uusi testamentti - Osa 1. Espoo: Agricola teologinen instituutti & The Word for the World -raamatunkäännöskonsultit, 2017. 148 s.