Kuuden kevätvehnälajikkeen leivontalaatu. Tutkimusraportti vuonna 1983 viljellyn vehnämateriaalin tuloksista. Leipomokokeet vehnäjauhofraktiolla.

Hannu Olavi Salovaara, Taina Heimonen-Kauppi

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraportti

Abstrakti

Salovaara H, Heimonen-Kauppi T. Kuuden kevätvehnälajikkeen leivontalaatu. Tutkimusraportti vuonna 1983 viljellyn vehnämateriaalin tuloksista. Leipomokokeet vehnäjauhofraktiolla. EKT-sarja 671: 1-32. Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos. (1984).
Alkuperäiskielisuomi
KustantajaHelsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -tekno­logian laitos
Painos671
Sivumäärä32
TilaJulkaistu - 1983
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiEKT-sarja
Numero671
ISSN (painettu)0355-1180

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä