Kuvaus

• Education, Medical
  • 516 Kasvatustieteet
  • 3126 Kirurgia, anestesiologia, tehohoito, radiologia

Niemi-Murola, Leila ; Leinonen, Veli-Matti ; Lampela, Hanna ; Svedström-Oristo, Anna-Liisa ; Skants, Noora ; Pyörälä, Eeva. / Lääkärikouluttajan erityispätevyys on suuressa suosiossa. Julkaisussa: Suomen lääkärilehti. 2018 ; Vuosikerta 73, Nro 5. Sivut 288-289.
@article{cb27838fabdf4054b2eb264d3e90985c,
title = "L{\"a}{\"a}k{\"a}rikouluttajan erityisp{\"a}tevyys on suuressa suosiossa",
abstract = "L{\"a}{\"a}k{\"a}rikouluttajan erityisp{\"a}tevyyden saaneet kokevat hy{\"o}tyneens{\"a} prosessista, vaikka p{\"a}tevyyden tuoma arvostus ei n{\"a}y ty{\"o}paikalla. Teoreettisen pedagogisen koulutuksen saatavuus n{\"a}ytt{\"a}{\"a} olevan pullonkaula.",
keywords = "Physicians, Faculty, Medical, Professional Competence, Specialization, Education, Medical, 516 Kasvatustieteet, 3126 Kirurgia, anestesiologia, tehohoito, radiologia",
author = "Leila Niemi-Murola and Veli-Matti Leinonen and Hanna Lampela and Anna-Liisa Svedstr{\"o}m-Oristo and Noora Skants and Eeva Py{\"o}r{\"a}l{\"a}",
year = "2018",
language = "suomi",
volume = "73",
pages = "288--289",
journal = "Suomen l{\"a}{\"a}k{\"a}rilehti",
issn = "0039-5560",
publisher = "Suomen l{\"a}{\"a}k{\"a}riliitto",
number = "5",

Niemi-Murola, L, Leinonen, V-M, Lampela, H, Svedström-Oristo, A-L, Skants, N & Pyörälä, E 2018, 'Lääkärikouluttajan erityispätevyys on suuressa suosiossa' Suomen lääkärilehti, Vuosikerta 73, Nro 5, Sivut 288-289.

Lääkärikouluttajan erityispätevyys on suuressa suosiossa. / Niemi-Murola, Leila; Leinonen, Veli-Matti; Lampela, Hanna; Svedström-Oristo, Anna-Liisa; Skants, Noora; Pyörälä, Eeva.

julkaisussa: Suomen lääkärilehti, Vuosikerta 73, Nro 5, 2018, s. 288-289.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

TY - JOUR

T1 - Lääkärikouluttajan erityispätevyys on suuressa suosiossa

AU - Niemi-Murola, Leila

AU - Leinonen, Veli-Matti

AU - Lampela, Hanna

AU - Svedström-Oristo, Anna-Liisa

AU - Skants, Noora

AU - Pyörälä, Eeva

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Lääkärikouluttajan erityispätevyyden saaneet kokevat hyötyneensä prosessista, vaikka pätevyyden tuoma arvostus ei näy työpaikalla. Teoreettisen pedagogisen koulutuksen saatavuus näyttää olevan pullonkaula.

AB - Lääkärikouluttajan erityispätevyyden saaneet kokevat hyötyneensä prosessista, vaikka pätevyyden tuoma arvostus ei näy työpaikalla. Teoreettisen pedagogisen koulutuksen saatavuus näyttää olevan pullonkaula.

KW - Physicians

KW - Faculty, Medical