Lääketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoYliopistodidaktiikka - esseitä yliopisto-opetuksesta tieteenaloittain
ToimittajatAino-Maija Lahtinen, Sari Lindblom-Ylänne
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Yliopistopedagogiikan tutkimus- ja kehittämisyksikkö
Julkaisupäivä2013
ISBN (elektroninen)978-952-10-8227-6
TilaJulkaistu - 2013
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 3111 Biolääketieteet

Peltonen, L. (2013). Lääketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi. teoksessa A-M. Lahtinen, & S. Lindblom-Ylänne (Toimittajat), Yliopistodidaktiikka - esseitä yliopisto-opetuksesta tieteenaloittain Helsinki: Helsingin yliopisto, Yliopistopedagogiikan tutkimus- ja kehittämisyksikkö .
Peltonen, Liisa. / Lääketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi. Yliopistodidaktiikka - esseitä yliopisto-opetuksesta tieteenaloittain. Toimittaja / Aino-Maija Lahtinen ; Sari Lindblom-Ylänne. Helsinki : Helsingin yliopisto, Yliopistopedagogiikan tutkimus- ja kehittämisyksikkö , 2013.
@inbook{16466a14102a4a36813f2824c0fee64a,
title = "L{\"a}{\"a}ketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi",
keywords = "3111 Biol{\"a}{\"a}ketieteet",
author = "Liisa Peltonen",
year = "2013",
language = "suomi",
editor = "Lahtinen, {Aino-Maija } and Sari Lindblom-Yl{\"a}nne",
booktitle = "Yliopistodidaktiikka - esseit{\"a} yliopisto-opetuksesta tieteenaloittain",
publisher = "Helsingin yliopisto, Yliopistopedagogiikan tutkimus- ja kehitt{\"a}misyksikk{\"o}",
address = "Suomi",

Peltonen, L 2013, Lääketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi. julkaisussa A-M Lahtinen & S Lindblom-Ylänne (toim), Yliopistodidaktiikka - esseitä yliopisto-opetuksesta tieteenaloittain. Helsingin yliopisto, Yliopistopedagogiikan tutkimus- ja kehittämisyksikkö , Helsinki.

Lääketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi. / Peltonen, Liisa.

Yliopistodidaktiikka - esseitä yliopisto-opetuksesta tieteenaloittain. toim. / Aino-Maija Lahtinen; Sari Lindblom-Ylänne. Helsinki : Helsingin yliopisto, Yliopistopedagogiikan tutkimus- ja kehittämisyksikkö , 2013.

TY - CHAP

T1 - Lääketieteellinen fysiologia - oppialani didaktinen analyysi

AU - Peltonen, Liisa

PY - 2013