Lähimmäisen rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus]

Rakkaus ja laki -trilogia

Pärttyli Rinne

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaTV1
KustantajaYle
TilaJulkaistu - 15 tammikuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiF1 Julkaistut itsenäiset taideteokset

• 611 Filosofia

Rinne, P. (Kirjoittaja). (2017). Lähimmäisen rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus]: Rakkaus ja laki -trilogia. Taideteos, TV1: Yle.
@misc{379f9118cc6247179dbaaa5a57be41ea,
title = "L{\"a}himm{\"a}isen rakkaus [tv-elokuvak{\"a}sikirjoitus]: Rakkaus ja laki -trilogia",
abstract = "Mit{\"a} on oma etu ja l{\"a}himm{\"a}isenrakkaus? Menestyv{\"a}{\"a} Katia odottaa unelmien ty{\"o}, mutta {\"a}kki{\"a} kaikki onkin toisin. K{\"a}sikirjoitus P{\"a}rttyli Rinne. Ohjaajana Matti Ij{\"a}s. P{\"a}{\"a}rooleissa n{\"a}yttelev{\"a}t Meri Nenonen, Auvo Vihro ja Heidi Krohn.",
keywords = "611 Filosofia",
author = "P{\"a}rttyli Rinne",
year = "2017",
month = "1",
day = "15",
language = "suomi",
publisher = "Yle",
address = "Suomi",

Lähimmäisen rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus] : Rakkaus ja laki -trilogia. Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). 2017. TV1 : Yle.

TY - ADVS

T1 - Lähimmäisen rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus]

T2 - Rakkaus ja laki -trilogia

AU - Rinne, Pärttyli

PY - 2017/1/15

Y1 - 2017/1/15

N2 - Mitä on oma etu ja lähimmäisenrakkaus? Menestyvää Katia odottaa unelmien työ, mutta äkkiä kaikki onkin toisin. Käsikirjoitus Pärttyli Rinne. Ohjaajana Matti Ijäs. Päärooleissa näyttelevät Meri Nenonen, Auvo Vihro ja Heidi Krohn.

AB - Mitä on oma etu ja lähimmäisenrakkaus? Menestyvää Katia odottaa unelmien työ, mutta äkkiä kaikki onkin toisin. Käsikirjoitus Pärttyli Rinne. Ohjaajana Matti Ijäs. Päärooleissa näyttelevät Meri Nenonen, Auvo Vihro ja Heidi Krohn.

KW - 611 Filosofia

M3 - Taideteos