Lähiruoka puheissa ja teoissa - Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos vuosien 2013 ja 2019 välillä

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
KustantajaUniversity of Helsinki, Ruralia Institute
Sivumäärä86
ISBN (elektroninen)978-951-51-3785-2
TilaJulkaistu - 2020
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiRaportteja
KustantajaRuralia Instituutti / Helsingin Yliopisto
Numero201
ISSN (elektroninen)1796-0630

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet
  • 416 Elintarviketieteet

Projektit

  • 1 Päättynyt

Aktiviteetit

  • 1 Suullinen esitys

Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset

Leena Viitaharju (Puhuja), & Susanna Kujala (Puhuja)

5 toukokuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Siteeraa tätä