Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskieliranska
OtsikkoUn monde de bibliothèques
ToimittajatJulien Roche
JulkaisupaikkaParis
KustantajaElectre - Éditions du Cercle de la Librairie
Julkaisupäivä2019
Sivut119-127
ISBN (painettu)978-2-7654-1581-7
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiCollection Bibliothèques
KustantajaElectre - Éditions du Cercle de la Librairie
ISSN (painettu)0184-0886

• 518 Media- ja viestintätieteet
  • kirjastorakennukset
  • informaatiotutkimus
  • kirjasto

Sinikara, E. K. (2019). La Bibliothégue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivité de l´université. teoksessa J. Roche (Toimittaja), Un monde de bibliothèques (Sivut 119-127). (Collection Bibliothèques). Paris: Electre - Éditions du Cercle de la Librairie.
Sinikara, Eeva Kaisa. / La Bibliothégue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivité de l´université. Un monde de bibliothèques. Toimittaja / Julien Roche. Paris : Electre - Éditions du Cercle de la Librairie, 2019. Sivut 119-127 (Collection Bibliothèques).
@inbook{01099a001ac94a6dbe2975cfcc61eef4,
title = "La Biblioth{\'e}gue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivit{\'e} de l´universit{\'e}",
keywords = "518 Medie- och kommunikationsvetenskap, kirjastorakennukset, informaatiotutkimus, kirjasto",
author = "Sinikara, {Eeva Kaisa}",
year = "2019",
language = "franska",
isbn = "978-2-7654-1581-7",
series = "Collection Biblioth{\`e}ques",
publisher = "Electre - {\'E}ditions du Cercle de la Librairie",
pages = "119--127",
editor = "Julien Roche",
booktitle = "Un monde de biblioth{\`e}ques",
address = "Frankrike",

Sinikara, EK 2019, La Bibliothégue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivité de l´université. julkaisussa J Roche (Toimittaja), Un monde de bibliothèques. Collection Bibliothèques, Electre - Éditions du Cercle de la Librairie, Paris, Sivut 119-127.

La Bibliothégue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivité de l´université. / Sinikara, Eeva Kaisa.

Un monde de bibliothèques. toim. / Julien Roche. Paris : Electre - Éditions du Cercle de la Librairie, 2019. s. 119-127 (Collection Bibliothèques).

TY - CHAP

T1 - La Bibliothégue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivité de l´université

AU - Sinikara, Eeva Kaisa

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 518 Medie- och kommunikationsvetenskap

KW - kirjastorakennukset

KW - informaatiotutkimus

KW - kirjasto

M3 - Kapitel

SN - 978-2-7654-1581-7

T3 - Collection Bibliothèques

SP - 119

EP - 127

BT - Un monde de bibliothèques

A2 - Roche, Julien

PB - Electre - Éditions du Cercle de la Librairie

CY - Paris

Sinikara EK. La Bibliothégue universitaire centrale d´Helsinki, un outil remarquable au service de l´attractivité de l´université. julkaisussa Roche J, toimittaja, Un monde de bibliothèques. Paris: Electre - Éditions du Cercle de la Librairie. 2019. s. 119-127. (Collection Bibliothèques).