Lactic acid bacteria

U Schillinger, W H Holzapfel, K J Björkroth

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

    Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoFood spoilage microorganisms
    ToimittajatClive de W. Blackburn
    Sivumäärä38
    JulkaisupaikkaCambridge, England
    KustantajaWoodhead publishing
    Julkaisupäivä2006
    Sivut541-578
    ISBN (painettu)978-1-85573-966-6, 1-85573-966-6
    ISBN (elektroninen)978-1-84569-141-7, 1-84569-141-5
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

    Julkaisusarja

    NimiWoodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
    KustantajaWoodhead Publishing Limited
    Numero122

    Tieteenalat

    • 413 Eläinlääketiede
    • bakteerit
    • maitohappobakteerit
    • elintarvikemikrobiologia
    • elintarvikkeet
    • pilaantuminen

    Siteeraa tätä