Lactic Acid Bacteria in Cereal-Based Products

Michael Gänzle, Hannu Salovaara

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoLactic Acid Bacteria : Microbiological and Functional Aspects
ToimittajatGabriel Vinderola, Arthur Ouwehand, Seppo Salminen, Atte von Wright
Sivumäärä14
KustantajaCRC press
Julkaisupäivä8 huhtikuuta 2019
Painos5
Sivut199-214
ISBN (painettu)978-0-8153-6648-5
ISBN (elektroninen)978-0- 4296-1564-1
TilaJulkaistu - 8 huhtikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä