Language policy in Russia: Uralic Languages

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoOxford Guide to the Uralic Languages
ToimittajatMarianne Bakró-Nagy, Johanna Laakso, Elena Skribnik
KustantajaOxford University Press
TilaHyväksytty/In press - 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Zamyatin, K. (Hyväksytty/painossa). Language policy in Russia: Uralic Languages. teoksessa M. Bakró-Nagy, J. Laakso, & E. Skribnik (Toimittajat), Oxford Guide to the Uralic Languages Oxford University Press.
Zamyatin, Konstantin. / Language policy in Russia: Uralic Languages. Oxford Guide to the Uralic Languages. Toimittaja / Marianne Bakró-Nagy ; Johanna Laakso ; Elena Skribnik. Oxford University Press, 2019.
@inbook{5b53338e9fbc4cbf9fb2b31b2e0a4de3,
title = "Language policy in Russia: Uralic Languages",
author = "Konstantin Zamyatin",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Bakr{\'o}-Nagy, {Marianne } and Laakso, {Johanna } and Skribnik, {Elena }",
booktitle = "Oxford Guide to the Uralic Languages",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Zamyatin, K 2019, Language policy in Russia: Uralic Languages. julkaisussa M Bakró-Nagy, J Laakso & E Skribnik (toim), Oxford Guide to the Uralic Languages. Oxford University Press.

Language policy in Russia: Uralic Languages. / Zamyatin, Konstantin.

Oxford Guide to the Uralic Languages. toim. / Marianne Bakró-Nagy; Johanna Laakso; Elena Skribnik. Oxford University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Language policy in Russia: Uralic Languages

AU - Zamyatin, Konstantin

PY - 2019