Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence

Mei-Kuei Tu, A. Hellsten, T. Markkanen, Timo Vesala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'
Julkaisupäivä2011
Sivut377-382
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Tu, M-K., Hellsten, A., Markkanen, T., & Vesala, T. (2011). Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' (Sivut 377-382). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Tu, Mei-Kuei ; Hellsten, A. ; Markkanen, T. ; Vesala, Timo. / Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. Sivut 377-382 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{9e7bf8b922844305ae01454e7eb1e129,
title = "Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Mei-Kuei Tu and A. Hellsten and T. Markkanen and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "377--382",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'",

Tu, M-K, Hellsten, A, Markkanen, T & Vesala, T 2011, Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 377-382.

Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence. / Tu, Mei-Kuei; Hellsten, A.; Markkanen, T.; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 377-382 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence

AU - Tu, Mei-Kuei

AU - Hellsten, A.

AU - Markkanen, T.

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 377

EP - 382

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'

Tu M-K, Hellsten A, Markkanen T, Vesala T. Large eddy simulation model for studying atmospheric turbulence. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 377-382. (Report series in aerosol science).