Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoViestintäoikeuden vuosikirja 2018
ToimittajatPäivi Korpisaari
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta
Julkaisupäivätoukokuuta 2019
TilaJulkaistu - toukokuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 513 Oikeustiede

Bu-Pasha, S. (2019). Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland. teoksessa P. Korpisaari (Toimittaja), Viestintäoikeuden vuosikirja 2018 Helsinki: Helsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta.
Bu-Pasha, Shakila. / Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland. Viestintäoikeuden vuosikirja 2018. Toimittaja / Päivi Korpisaari. Helsinki : Helsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta, 2019.
@inbook{d7c215a9674f449e9ff08d7ea2dfc668,
title = "Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland",
keywords = "513 Law",
author = "Shakila Bu-Pasha",
year = "2019",
month = "5",
language = "English",
editor = "P{\"a}ivi Korpisaari",
booktitle = "Viestint{\"a}oikeuden vuosikirja 2018",
publisher = "Helsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta",
address = "Finland",

Bu-Pasha, S 2019, Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland. julkaisussa P Korpisaari (Toimittaja), Viestintäoikeuden vuosikirja 2018. Helsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta, Helsinki.

Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland. / Bu-Pasha, Shakila.

Viestintäoikeuden vuosikirja 2018. toim. / Päivi Korpisaari. Helsinki : Helsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta, 2019.

TY - CHAP

T1 - Legal Challenges with Regard to Open Data in the EU and Finland

AU - Bu-Pasha, Shakila

PY - 2019/5