Lehtikuusen alla

matka itäisen Karjalan luontoon ja kulttuuriin

Paavo Ojanen (Toimittaja), Anni Vanhatalo (Toimittaja), Pekka Niemelä (Toimittaja), Harri Vasander (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopiston metsätieteiden laitos
ISBN (painettu)978-952-10-4530-1
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiHelsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja
Numero1
ISSN (painettu)1799-313X

• lajit
  • tutkimusmatkat
  • kansallispuistot
  • luonnonsuojelu
  • historia
  • rajaseudut
  • kulttuuri
  • vepsäläiset
  • eläimistö
  • kalliotaide
  • luonto
  • matkakertomukset
  • kasvisto
  • metsät
  • ortodoksisuus

Ojanen, P., Vanhatalo, A., Niemelä, P., & Vasander, H. (Toimittajat) (2010). Lehtikuusen alla: matka itäisen Karjalan luontoon ja kulttuuriin. (Helsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja; Nro 1). Helsinki: Helsingin yliopiston metsätieteiden laitos.
Ojanen, Paavo (Toimittaja) ; Vanhatalo, Anni (Toimittaja) ; Niemelä, Pekka (Toimittaja) ; Vasander, Harri (Toimittaja). / Lehtikuusen alla : matka itäisen Karjalan luontoon ja kulttuuriin. Helsinki : Helsingin yliopiston metsätieteiden laitos, 2010. 212 Sivumäärä (Helsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja; 1).
@book{b92c6beeb59e493f9e7a21a503f7dbab,
title = "Lehtikuusen alla: matka it{\"a}isen Karjalan luontoon ja kulttuuriin",
keywords = "lajit, tutkimusmatkat, kansallispuistot, luonnonsuojelu, historia, rajaseudut, kulttuuri, veps{\"a}l{\"a}iset, el{\"a}imist{\"o}, kalliotaide, luonto, matkakertomukset, kasvisto, mets{\"a}t, ortodoksisuus",
editor = "Paavo Ojanen and Anni Vanhatalo and Pekka Niemel{\"a} and Harri Vasander",
year = "2010",
language = "suomi",
isbn = "978-952-10-4530-1",
series = "Helsingin yliopiston mets{\"a}tieteiden laitoksen julkaisuja",
publisher = "Helsingin yliopiston mets{\"a}tieteiden laitos",
number = "1",
address = "Suomi",

Ojanen, P, Vanhatalo, A, Niemelä, P & Vasander, H (toim) 2010, Lehtikuusen alla: matka itäisen Karjalan luontoon ja kulttuuriin. Helsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja, Nro 1, Helsingin yliopiston metsätieteiden laitos, Helsinki.

Lehtikuusen alla : matka itäisen Karjalan luontoon ja kulttuuriin. / Ojanen, Paavo (Toimittaja); Vanhatalo, Anni (Toimittaja); Niemelä, Pekka (Toimittaja); Vasander, Harri (Toimittaja).

Helsinki : Helsingin yliopiston metsätieteiden laitos, 2010. 212 s. (Helsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja; Nro 1).

TY - BOOK

BT - Lehtikuusen alla

PB - Helsingin yliopiston metsätieteiden laitos

CY - Helsinki

Ojanen P, (ed.), Vanhatalo A, (ed.), Niemelä P, (ed.), Vasander H, (ed.). Lehtikuusen alla: matka itäisen Karjalan luontoon ja kulttuuriin. Helsinki: Helsingin yliopiston metsätieteiden laitos, 2010. 212 s. (Helsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja; 1).