Letter to the editor on ‘Enhancing vitamin B12 content in soy-yogurt by Lactobacillus reuteri, IJFM. 206:56–59’

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiInternational Journal of Food Microbiology
Vuosikerta228
Sivut33
Sivumäärä1
ISSN0168-1605
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{8909a5b9b3194df199327d0059aab79e,
title = "Letter to the editor on ‘Enhancing vitamin B12 content in soy-yogurt by Lactobacillus reuteri, IJFM. 206:56–59’",
keywords = "416 Food Science",
author = "Varmanen, {Pekka Kristian} and Paulina Deptula and Chamlagain, {Bhawani Shankar} and Piironen, {Vieno Irene}",
year = "2016",
doi = "10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.029",
language = "English",
volume = "228",
pages = "33",
journal = "International Journal of Food Microbiology",
issn = "0168-1605",
publisher = "Elsevier Scientific Publ. Co",

}

TY - JOUR

T1 - Letter to the editor on ‘Enhancing vitamin B12 content in soy-yogurt by Lactobacillus reuteri, IJFM. 206:56–59’

AU - Varmanen, Pekka Kristian

AU - Deptula, Paulina

AU - Chamlagain, Bhawani Shankar

AU - Piironen, Vieno Irene

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.029

DO - 10.1016/j.ijfoodmicro.2016.03.029

M3 - Article

VL - 228

SP - 33

JO - International Journal of Food Microbiology

JF - International Journal of Food Microbiology

SN - 0168-1605

ER -