Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoInteractional Perspectives on Discourse : Proceedings from the Organization in Discourse 3 Conference
ToimittajatMia Raitaniemi, Sanna-Kaisa Tanskanen
KustantajaUniversity of Turku
Julkaisupäivä2010
Sivut60-79
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa

Julkaisusarja

NimiAnglicana Turkuensia
Vuosikerta25

• 612 Kielitieteet, kirjallisuus

Siteeraa tätä

Keinänen, N., & Pakkala-Weckström, M. J. (2010). Linguistic Survival Strategies in Geoffrey Chaucer's Clerk's Tale, William Shakespeare's Othello and Elizabeth Cary's The Tragedy of Mariam. teoksessa M. Raitaniemi, & S-K. Tanskanen (Toimittajat), Interactional Perspectives on Discourse: Proceedings from the Organization in Discourse 3 Conference (Sivut 60-79). (Anglicana Turkuensia; Vuosikerta 25). University of Turku.