Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics

Kari Eilola, Stina Lindqvist, Elin Almroth-Rosell, Moa Edman, Irene Wåhlström, Marco Bartoli, Dorota Burska, Jacob Carstensen, Dana Hellemann, Siru Susanna Hietanen, Stefan Hulth, Urszula Janas, Halina Kendzierska, Dorota Pryputniewicz-Flis, Maren Voss, Mindaugas Zilius

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
KustantajaSwedish Meteorological and Hydrological Institute
TilaJulkaistu - joulukuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiReport Oceanography
KustantajaSwedish Meteorological and Hydrological Institute
Numero61
ISSN (elektroninen)0283-1112

• 1181 Ekologia, evoluutiobiologia

Eilola, K., Lindqvist, S., Almroth-Rosell, E., Edman, M., Wåhlström, I., Bartoli, M., ... Zilius, M. (2017). Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics. (Report Oceanography; Nro 61). Swedish Meteorological and Hydrological Institute.
Eilola, Kari ; Lindqvist, Stina ; Almroth-Rosell, Elin ; Edman, Moa ; Wåhlström, Irene ; Bartoli, Marco ; Burska, Dorota ; Carstensen, Jacob ; Hellemann, Dana ; Hietanen, Siru Susanna ; Hulth, Stefan ; Janas, Urszula ; Kendzierska, Halina ; Pryputniewicz-Flis, Dorota ; Voss, Maren ; Zilius, Mindaugas. / Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics. Swedish Meteorological and Hydrological Institute, 2017. 56 Sivumäärä (Report Oceanography; 61).
@book{dcd8902f62944b7fbc3cca00be7604dc,
title = "Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics",
keywords = "1181 Ecology, evolutionary biology",
author = "Kari Eilola and Stina Lindqvist and Elin Almroth-Rosell and Moa Edman and Irene W{\aa}hlstr{\"o}m and Marco Bartoli and Dorota Burska and Jacob Carstensen and Dana Hellemann and Hietanen, {Siru Susanna} and Stefan Hulth and Urszula Janas and Halina Kendzierska and Dorota Pryputniewicz-Flis and Maren Voss and Mindaugas Zilius",
year = "2017",
month = "12",
language = "English",
series = "Report Oceanography",
publisher = "Swedish Meteorological and Hydrological Institute",
number = "61",
address = "Sweden",

Eilola, K, Lindqvist, S, Almroth-Rosell, E, Edman, M, Wåhlström, I, Bartoli, M, Burska, D, Carstensen, J, Hellemann, D, Hietanen, SS, Hulth, S, Janas, U, Kendzierska, H, Pryputniewicz-Flis, D, Voss, M & Zilius, M 2017, Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics. Report Oceanography, Nro 61, Swedish Meteorological and Hydrological Institute.

Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics. / Eilola, Kari; Lindqvist, Stina; Almroth-Rosell, Elin; Edman, Moa; Wåhlström, Irene; Bartoli, Marco; Burska, Dorota; Carstensen, Jacob; Hellemann, Dana; Hietanen, Siru Susanna; Hulth, Stefan; Janas, Urszula; Kendzierska, Halina; Pryputniewicz-Flis, Dorota; Voss, Maren; Zilius, Mindaugas.

Swedish Meteorological and Hydrological Institute, 2017. 56 s. (Report Oceanography; Nro 61).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

KW - 1181 Ecology, evolutionary biology

M3 - Commissioned report

T3 - Report Oceanography

BT - Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics

PB - Swedish Meteorological and Hydrological Institute

Eilola K, Lindqvist S, Almroth-Rosell E, Edman M, Wåhlström I, Bartoli M et al. Linking process rates with modelling data and ecosystem characteristics. Swedish Meteorological and Hydrological Institute, 2017. 56 s. (Report Oceanography; 61).