Local food options

Stefan Bäckman, Veronika Krumalova

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoPossibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture
ToimittajatJohn Sumelius (ed.)
JulkaisupaikkaUppsala
KustantajaSwedish University of Agricultural Sciences
Julkaisupäivä2005
Sivut23-34
ISBN (painettu) 91-576-6857-4
TilaJulkaistu - 2005
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiEkologiskt lantbruk
Vuosikerta43

• 411 Maatalous ja metsätieteet

Bäckman, S., & Krumalova, V. (2005). Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. teoksessa J. S. . . (Toimittaja), Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture (Sivut 23-34). (Ekologiskt lantbruk; Vuosikerta 43). Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences.
Bäckman, Stefan ; Krumalova, Veronika. / Local food options : a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. Toimittaja / John Sumelius (ed.). Uppsala : Swedish University of Agricultural Sciences, 2005. Sivut 23-34 (Ekologiskt lantbruk).
@inbook{266239d9fcb8480bbdb08fa68da5d745,
title = "Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland",
keywords = "411 Agriculture and forestry",
author = "Stefan B{\"a}ckman and Veronika Krumalova",
year = "2005",
language = "English",
isbn = "91-576-6857-4",
series = "Ekologiskt lantbruk",
publisher = "Swedish University of Agricultural Sciences",
pages = "23--34",
editor = "{John Sumelius (ed.)}",
booktitle = "Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture",
address = "Sweden",

Bäckman, S & Krumalova, V 2005, Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. julkaisussa JS (Toimittaja), Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. Ekologiskt lantbruk, Vuosikerta 43, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sivut 23-34.

Local food options : a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. / Bäckman, Stefan; Krumalova, Veronika.

Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. toim. / John Sumelius (ed.). Uppsala : Swedish University of Agricultural Sciences, 2005. s. 23-34 (Ekologiskt lantbruk; Vuosikerta 43).

TY - CHAP

T1 - Local food options

T2 - a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland

AU - Bäckman, Stefan

AU - Krumalova, Veronika

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Chapter

SN - 91-576-6857-4

T3 - Ekologiskt lantbruk

SP - 23

EP - 34

BT - Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture

A2 - null, John Sumelius (ed.)

PB - Swedish University of Agricultural Sciences

CY - Uppsala

Bäckman S, Krumalova V. Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. julkaisussa JS, toimittaja, Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences. 2005. s. 23-34. (Ekologiskt lantbruk).