Janne Rinne, Sami Haapanala, Olli Peltola, Mari Pihlatie, M. Aurela, J. Hatakka, C. Schurig, Ivan Mammarella, T. Laurila, Eeva-Stiina Tuittila, Timo Vesala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut353-356
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Rinne, J., Haapanala, S., Peltola, O., Pihlatie, M., Aurela, M., Hatakka, J., ... Vesala, T. (2011). Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 353-356). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Rinne, Janne ; Haapanala, Sami ; Peltola, Olli ; Pihlatie, Mari ; Aurela, M. ; Hatakka, J. ; Schurig, C. ; Mammarella, Ivan ; Laurila, T. ; Tuittila, Eeva-Stiina ; Vesala, Timo. / Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 353-356 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{98497b0318054ca6ad2aedfe03d94eee,
title = "Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Janne Rinne and Sami Haapanala and Olli Peltola and Mari Pihlatie and M. Aurela and J. Hatakka and C. Schurig and Ivan Mammarella and T. Laurila and Eeva-Stiina Tuittila and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "353--356",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Rinne, J, Haapanala, S, Peltola, O, Pihlatie, M, Aurela, M, Hatakka, J, Schurig, C, Mammarella, I, Laurila, T, Tuittila, E-S & Vesala, T 2011, Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 353-356.

Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method. / Rinne, Janne; Haapanala, Sami; Peltola, Olli; Pihlatie, Mari; Aurela, M.; Hatakka, J.; Schurig, C.; Mammarella, Ivan; Laurila, T.; Tuittila, Eeva-Stiina; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 353-356 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method

AU - Rinne, Janne

AU - Haapanala, Sami

AU - Peltola, Olli

AU - Pihlatie, Mari

AU - Aurela, M.

AU - Hatakka, J.

AU - Schurig, C.

AU - Mammarella, Ivan

AU - Laurila, T.

AU - Tuittila, Eeva-Stiina

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 353

EP - 356

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Rinne J, Haapanala S, Peltola O, Pihlatie M, Aurela M, Hatakka J et al. Long term measurements of methane emission from a boreal fen by eddy covariance method. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 353-356. (Report series in aerosol science).