Taina Ruuskanen, Risto Taipale, Janne Rinne, M Kajos, H Hakola, T Pohja, Markku Kulmala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoProceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors : Markku Kulmala and Antti Lauri
    KustantajaFinnish Association for Aerosol Research
    Julkaisupäivä2008
    Sivut70
    TilaJulkaistu - 2008
    OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
    TapahtumaUnknown host publication - Helsinki
    Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
    Numero97

Finnish Association for Aerosol Research,;
    Report series in aerosol science, n:o 97;
    978-952-5027-94-5;
    Report series in aerosol science, n:o 97;

Volume:
    Proceeding volume:

Ruuskanen, T., Taipale, R., Rinne, J., Kajos, M., Hakola, H., Pohja, T., & Kulmala, M. (2008). Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II. teoksessa Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri (Sivut 70). (Report series in aerosol science; Nro 97). Finnish Association for Aerosol Research.
    Ruuskanen, Taina ; Taipale, Risto ; Rinne, Janne ; Kajos, M ; Hakola, H ; Pohja, T ; Kulmala, Markku. / Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II. Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Finnish Association for Aerosol Research, 2008. Sivut 70 (Report series in aerosol science; 97).
    @inproceedings{bab8269b88cb4ca18e13bc1063ab4397,
    title = "Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II",
    author = "Taina Ruuskanen and Risto Taipale and Janne Rinne and M Kajos and H Hakola and T Pohja and Markku Kulmala",
    note = "Finnish Association for Aerosol Research,; Report series in aerosol science, n:o 97; 978-952-5027-94-5; Report series in aerosol science, n:o 97; Volume: Proceeding volume:",
    year = "2008",
    language = "English",
    series = "Report series in aerosol science",
    publisher = "Finnish Association for Aerosol Research",
    number = "97",
    pages = "70",
    booktitle = "Proceedings of the Finnish graduate school {"}Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change{"} workshop 22.-23.4.2008 / editors",
    address = "Finland",

Ruuskanen, T, Taipale, R, Rinne, J, Kajos, M, Hakola, H, Pohja, T & Kulmala, M 2008, Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II. julkaisussa Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Report series in aerosol science, Nro 97, Finnish Association for Aerosol Research, Sivut 70, Unknown host publication, Helsinki, 01/01/1800.

Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II. / Ruuskanen, Taina; Taipale, Risto; Rinne, Janne; Kajos, M; Hakola, H; Pohja, T; Kulmala, Markku.

Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Finnish Association for Aerosol Research, 2008. s. 70 (Report series in aerosol science; Nro 97).

TY - GEN

T1 - Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Taipale, Risto

AU - Rinne, Janne

AU - Kajos, M

AU - Hakola, H

AU - Pohja, T

AU - Kulmala, Markku

N1 - Finnish Association for Aerosol Research,; Report series in aerosol science, n:o 97; 978-952-5027-94-5; Report series in aerosol science, n:o 97; Volume: Proceeding volume:

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 70

BT - Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors

PB - Finnish Association for Aerosol Research

Ruuskanen T, Taipale R, Rinne J, Kajos M, Hakola H, Pohja T et al. Long-term measurements of volatile organic compound concentrations by PTR-MS at SMEAR II. julkaisussa Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Finnish Association for Aerosol Research. 2008. s. 70. (Report series in aerosol science; 97).